Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1630912

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Pungen exploderar mot kollapsande Trottoarkanten i början av tredje, går från 1-0 till 3-0.

Snart dags för Salo att börja planera för att laget ska vara på tårna till kvalspelet och scouta kommande motstånd i Allsvenskan.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Allvarligt talat. Jag vill nog beteckna båda Luleås mål som flytmål.

När jag tänker över vad jag sett känns det som att de riktigt stora målchanserna kan räknas som 0-5 och då menar jag chanser som SKA vara mål.

Att vi har 2-2 är rena skämtet och vinner vi den här matchen borde vi polisanmälas för stöld.

Helt klart är att skulle detta Luleå - om än rätt duktigt - möta denna Lusta i en slutspelsuppgörelse är vi chanslösa.

OK, vi kommer att kunna räkna med utmärkta vakter. Larsson har inte gjort något misstag alls och Lassi är helt enkelt strålande, mycket, mycket bättre än jag hade räknat och hoppats på.

Men backarna måste komma på plats under säsongen och eliminera misstagen - dessutom måste hela laget TILLSAMMANS kunna försvara sig mycket, mycket bättre. Under Rönkeneran var vi länge utan misstag i försvaret, hade ypperligt boxspel kanske landets bästa någonsin och dessutom och kunde utan vidare döda en match vid ettmålsledning.

Nu menar jag inte att all satsning ska gå i den riktningen, men det finns en j-a massa bra tänk i det som fortfarande borde finnas kvar i Luleå och som vi kan ta in.

Och det måste ske, och det kommer nog att ske och lyckas vi kan vi bli farliga till våren. Men vi måste jobba i den riktningen och jag är beredd ta förluster efter misstag eftersomvi måste satsa i den riktningen.

Jag är alltså inte längre skraj för streck och risk för kvalspel. Luleå är redan nu alldeles för bra för att riskera det.

Trist att se så pass tomma läktare, men klacken håller igång på ett imponerande sätt.

Vidhåller det jag sa inledningsvis om kommentatorn. Han må vara Göteborgare men han är alldeles utmärkt!

Kommentera