Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1630995

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Yep. Det blir 2-2 och vi får spela om bonuspinne, redan nu genom straffar.

Vill nog påstå att redan denna pinne är en stöld av oss från Köplustan som helt klart var värda alla tre poäng i denna match.

Imponerande att se att Lustan är så kreativa, samspelta och snabba när de går till attack och knappast kan stoppas utan kommer ner och etablerar spel som gärna leder till fin målchans. 

Jämför man med t ex Apan var aporna betydligt enklare för oss att låsa upp vid blå och även Läjkrarna var svåra att få stopp på, dessutom med extremt effektivt försvarsspel om det behövs.

I nuvarande läge vill jag nog bekräfta att Köplustan och Läjkrarna just är seriens klart bästa lag.

Kan Apan hänga på? Ja definitivt inte med det spel man har bu. Å andra sidan har aporna flera spelare som kommer att fylla på och kanske de kommer att lyfta till Läjk-Lust-nivå?

Luleå?

Ja, det känns tillräckligt bra att diskutera oss själva i detta sammanhang. Och kan vi fixa till försvaret, i synnerhet om backarna växer och reducerar/eliminerar misstagen...då kan vi bli att räkna med. 

Några av de andra lagen tror jag just nu inte alls på, men HV kanske, kanske kan lyfta. Ulfven eller Pungen eller, eller Pölsan eller MooDoo? Nja, det skulle överraska.

Gissningsvis drar alltså Lustan och Läjkrarna iväg med Läjkers först. Kanske hänger Apan på. Och Luleå har en liten chans att utmana, men gissningsvis då kanske framemot våren, tror vi blir avhängda under hösten av de nämnda starka lagen.

Lassinantti! Vilken otroligt duktig vakt! Jag ser just nu inga hinder mot att denne lulepojke kan gå hur långt som helst. Fortsätter han så här kommer han att ta över den vaktplats i NHL som Grizzly höll frm till i våras. Underligt att Lassi inte är draftad.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: förbannat rolig match att titta på. Och en skön avslutning för oss frölundaiter
Kommentera