Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1746222

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Alla har väl tagit del av vinfyllot Ulf-Tures missuppfattningar, för att inte säga rena lögner, om alla "NHL-stjärnor som Apan levererat?

Sanningen är ju den att de flesta misslyckats att ens ta sig till NHL och de som fått chansen har vanligen "spelat" i NHL genom att väsentligen vara placerade på läktaren under match, medan enstaka fått delta lite mer och som regel då i form av brunkare, dvs kanonmat som ingen direkt bryr sig om.

Men några undantag finns. Köpespelaren Farbror Melker Karlsson gick överraskande in och levererade utmärkt och skaffade sig ett långt kontrakt. Ingen storstjärna precis, men överraskande duktigt gjort och vi är alla glada för Melkers skull.

Den andre är köpespelaren Bellemare. Denne har senaste två sonderna fått lira de flesta matcherna för Flyers. Inga imponerande resultat dock men tillräckligt för att dra in en måttlig NHL-lön.

Men nu är det nog färdigspelat för i år, efter ett extremt fult överfall där Bellemare inte var långt från att bryta nacken på en motståndare (länk) när Flyers för tredje gången får stryk av suveräna seriesegrarna Capitals, och strax är utslagna. Men för Bellemare väntar avstängning.

Det är inte första gången Bellemare är i blåsväder. Redan hos Apan blev han ju uppmärksammad efter att ha gått på pumpen i kvarten mot Pölsan våren 2013, då Robin Jakobsson levererade en fin tacklog på Bellan, varefter Bellan i maskopi med Apans distriktsläkare Runken simulerade "det kan vara framotur, det kan vara hjärnskakning" i syfte att få Jacobsson avstängd, vilket lyckades. Medan Bella strax var tillbaka.

Man indrar var Bella lärt sig sådana filmningar i kombination med fula överfall, men det är bara att se efter vem som var Apans kapten under tiden, för att förstå var Bella lärt sig sådant...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Todays fun fact, senast SAIK vann en hemmamatch i en final var 2 år sedan :)
Kommentera