Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1746267

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Todays fun fact, senast SAIK vann en hemmamatch i en final var 2 år sedan :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lindberg Råkkar: Och idag börjar de i samma stil.

Efter första perioden är ställningen 0-2 sedan Apan fått spela PP i hela 7 min 26 sek utan att lyckas bättre än att släppa in ett mål i den spelformen, medan Lustan bara fått 1.26 i PP.

Apan har fått höjdhopparen och Öhlund som zebror, precis som vinfyllot Ulf-Ture begärde. Och idag är zebrorna aktiva så det stänker om det! 14 minuter utvisningar totalt i första perioden.

I andra perioden plockar zebrorna Busen Urbom direkt efter 11 sekunder då Urbom sänker en Lusta med en full crosschecking över njurarna och knappt två minuter senare åker en Lusta för en i mina ögon klåfingrig sex man för helvete.

Det blir inte mycket 5 mot 5 idag inte, när höjdhopparen vaknat på det humöret. Och även om Lustan åkt på de flesta utvisningarna tror jag att det faktum att zebrorna visar ut för fulspel blir hämmande för Apans värdegrunnnnd, när inte fulspel accepteras.

Mest intressant i matchen menar man ska vara matchen i matchen mellan de båda kaptenerna men jag tycker att det är intressant att se hur Köplustans backar hanterar fläskberget Hollywood, se nedan aktion av 107 kg Oliver Lauridsen (övre bilden) samt 103 kg Christoffer Persson (nedre bilden).

En njutning för alla att se fläskberget fladdra som ett höstlöv:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Inga klagomål på domarna alls från saikarna? Konstigt!

Mike.F
Kommentera