Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1765173

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar en viss återhållsamhet för att inte säga klädsam tystnad i apboken, undrar varför...:)
Sviterna efter HV 7-1 gjorde väl att lufter gick ur de mest trolliga av troll nu när sanningen om "Guds gåva till hockeyn" blev avklädda inpå bara suspen.
Har tippat apan 5:a men efter helgen vete fan om det inte blir play in. Helt klart så om Jimmie Jump fortsätter ta utvisningar/avstängningar nu när han har allas ögon på sig och om skadorna fortsätter vilket är troligt.
Noterar förövrigt SVTs bojkott av apmatchen i CHL och att de snåla mammondyrkarna i Norrans kommentatorsfält ondgör sig över att behöva lägga upp 99skr för att se sitt apa i en match som de ändå kallar Kalle Ankaturnering. Helt rätt av SVT att prioritera CHL-delägande lag och låta snålåkarna hållas i radioskugga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, SVT har inte glömt hur Aplasse J förra året med apdoktrinen i bakfickan instruerade apor och apsympatisörer att varenda chans de fick skulle de gnälla och klaga på den turnering de gratis bjudits in till, för att gnyyyyy över att "det när orättvist att Luleå Hockey som var med och startade det hela är delägare Buhu!"

Den som vill se Apor får söka sig till andra mer djuriska kanaler.

Apan lirar dock borta mot JYP nu med följande lag:
Skellefteå AIK: Lindvall (Ortio) – Berglund, Alm, Pettersson M., Djuse, Ohman, Lindgren, Burstrom, Aho – Pettersson A., Pettersson E., Olofsson – Lindholm, Petterstrom, Ericsson – Calof, Wingerli, Ohlsson – Soderlund, Lindstrom, Krekula.

De startar tydligen med Gustaf "han blir säkert etta i målvaktsligan/aptrollens bedömning" Lindvall, vilket kanske är förklaringen till att efter andraa perioden, när Apan vunnit skotten med 18-20, står det 2-0 till JYP.

Månntro fläskberget tänker dra igång sitt fusk- och fulspel nu? Min uppfattning är att finländare är ganska tuffa. Kör fläskberget några tricks hoppas jag de vet hur han ska uppfostras.
Kommentera