Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1765164

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterade två nyheter på hockeyfronten:
• Västerbottensklubben byter tränare!
• Första SHL-klubben som sparkar tränare säsongen 2016-2017!

Och tänkte att de kunde väl ha skrivit ihop dessa två nyheter med rubriken "Apan sparkar CryBert efter 7-1-förlusten mot TV!"

Men det visade sig helt överraskande att det inte handlade om denna självklara nyhet. I stället var det mycket riktigt två olika nyheter: Burkölen sparkar Tommy Jonsson och Öret sparkar Kenta.

CryBert får alltså fortsätta, trots att HV komplett klätt av Apsektens hymlande självförhärligande "Inget problem om vi har någon eller några spelare borta. Det är bara att lyfta upp några junisar som går in och dominerar i SHL eftersom de har värdegrunnnnnnnd."
Uppladdat:

450x300-thumb_492.jpgthumb_492.jpg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: "CryBert får alltså fortsätta, trots att HV komplett klätt av Apsektens hymlande självförhärligande "Inget problem om vi har någon eller några spelare borta. Det är bara att lyfta upp några junisar som går in och dominerar i SHL eftersom de har värdegrunnnnnnnd."" Glöm för f-n inte bort manifestet! "Vi unnar ingen annan framgång" Finns på youtube från presskonferensernas presskonferens! Hittade den. Positiv segrare va?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar en viss återhållsamhet för att inte säga klädsam tystnad i apboken, undrar varför...:)
Sviterna efter HV 7-1 gjorde väl att lufter gick ur de mest trolliga av troll nu när sanningen om "Guds gåva till hockeyn" blev avklädda inpå bara suspen.
Har tippat apan 5:a men efter helgen vete fan om det inte blir play in. Helt klart så om Jimmie Jump fortsätter ta utvisningar/avstängningar nu när han har allas ögon på sig och om skadorna fortsätter vilket är troligt.
Noterar förövrigt SVTs bojkott av apmatchen i CHL och att de snåla mammondyrkarna i Norrans kommentatorsfält ondgör sig över att behöva lägga upp 99skr för att se sitt apa i en match som de ändå kallar Kalle Ankaturnering. Helt rätt av SVT att prioritera CHL-delägande lag och låta snålåkarna hållas i radioskugga.
Kommentera