Luleå HF

115739 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1766663

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blev överraskad igår av att efter match se ett inlägg signerat hatbrottslingen som inleddes med "Bara att gratulera Brynäs till en bra match...." men redan i nästa mening förklarar han att Pölsan hade tur och i följande mening gratulerar han "Brynässpelaren domaren".

Det är som vanligt alltså.

Sedan tuggar han inlägg där han berättar att Apan förlorade eftersom "de hade så många stjärnspelare borta" och det är som vanligt: Att Pölsan vinner har inget med Pölsans insats att göra utan det beror på tur, på att Apan hade stjärnorna borta och på att domarna behandlade Apan med en fruktansvärd brist på respekt.

Alla vanliga apbortförklaringar alltså, förutom att "Apan ville inte vinna" men den plockade ju hatbrottslingen sidekick fram.

Hatbrottslingen anser att "matchen inte ska räknas" och Apan har vunnit senaste 15 mot Pölsan, eftersom förlusten bara berodde på skadade "stjärnor", tur och domarhjälp.

Aporna u gemen - inte spelaren Burström vilket han ska hyllas för - körde ju cyklopidiotierna att de "skulle ha mål" vid ett tillfälle bär tre apor kastade sig på Rautio, även om pucken aldrig någonsin var över mållinjen, bara Burström med Rautio under sig.

Jag tycker att det är förnedrande: hur ini helvitte kan ett lag i Landets elitserie och deras supportrar hitta på att de ska ha mål för något sådant?

Den enda förklaring jag kan se är att ett lag, som utser en lagkapten som "ärligt" erkänner att han fuskar för att vinna, det laget blir färgat av en sådan fuskarmentalitet. Och detta trots att jag anser att de flesta spelare som Apan har och har haft är justa och sportsliga spelare som bara är värda att hyllas. Med det stora undantaget fläskberget alltså, samt i nästa hand Hadelöv och mApkysssvensson, samt förstås dåren Goren och galningen Svejk.

Men det blir väl en masspsykos som drabbar laget, indoktrinerade av fuskfläskbergskaptenen och CryBert.

Och sedan idisslar hatbrottslingen i det oändliga att "Apan skulle ha haft straff eftersom Rautio kastade klubban!".

Vad är det för j-a skitsnack?

På repriserna syns tydligt att en Apa attackerar Rautio brutalt på målgårdsgränsen där Rautio försöker hindra/spela bort puck med spaden och där Apan sparkar spaden ur handen på Rautio varpå den ramlar åt sidan. I den kalabalik som alltid uppstår när Apor kastar sig fram och slår med klubba, sparkar, brottas och pucklar på framför mål studsar pucken ut åt höger från Rautio sett. Något han inte kan ha en endaste chans att veta, när spaden sparkas ur hans hand och ramlar åt höger. Rautio har alltså inte på något sätt försökt använda spaden för att täcka målet, han förlorar spaden och den direkta orsaken är att en Apa sparkar den av honom.

Om nu zebrorna väljer att INTE blåsa av för attacken på Rautio - vilket de inte gjort - blir läget det att Burström får nästan halva målet öppet och har bara att panga in den puck som genom tur för Apan studsat fram till nämnde Burström.

Men vad gör han? Han slår pucken på den liggande spaden!

Inte undra på att han blev sur. Men på sig själv. Konspiratörscyklopen som poserade som "kommentator" försöker pressa Burström gång på gång och får till slut ett definitivt och klart besked: "Anser du att ni skulle ha haft straff där?" Varpå Burström svarar: NEJ!". vilket konstiratörscyklop kommentatorn sammanfattar med "Burström vägrar uttala sig"....!

Sanningen för en objektiv betraktare är förstås att zebrorna visade visst mod genom att inte tillåta de där värsta fuskförsöken från Apan, där de ville ha mål/straff men allvarligt talat: skulle de gått på något av dessa fuskförsök skulle det ha blivit ett enormt rabalder i efterhand eftersom det så ytterligt tydligt INTE var på det vis Aporna villa haft gällande.

Men. Sammanlagt åkte Pölsan på 10 minuter, Apan på 4 minuter. Och det var skandalöst! För mig som såg matchen skulle de omvända proportionerna varit korrekta. Ta bara Pölsans första två utvisningar! De var ju rent hittepå. Apor som slåss som galna framför Pölsamålet och den minst skyldige av alla - Gunderson - åker ut. Eller när Lindholm kastar sig på isen för att hinna nå och peta in en puck - och Pudas som gjort inget alls åker ut. Samtidigt som Apan skulle haft ett gäng utvisningar för upprepat fulspel där.

Jag tycker det är svinaktigt, fuskigt och skamligt att så många infiltrerande mygelapor försöker konspirera och fuska på det där viset och inte underligt att hatbrottslingen vevat det skitsnacket gång på gång i efterhand.

OCH allt beror bara på att Apan har så förtvivlat svårt att erkänna att "Motståndaren var bättre än vi och vann rättvist".

"Vi unnar ingen annan framgång", nu sjunger vi "We shall overcome!"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag visste väl att du var rätt man att förvalta minnet av manifestet! Det har oroat mig lite att detta makalösa uttalande varit på väg att falla i glömska. Det har om sanningen ska fram knappt kommenterats ens efter det att det sas! Någon hänvisade till att det skulle röra sig om en felsägning men likt Doktor Dengroth: Jag är skeptisk! Ingen rök utan eld osv.
Kommentera