Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1766784

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag visste väl att du var rätt man att förvalta minnet av manifestet! Det har oroat mig lite att detta makalösa uttalande varit på väg att falla i glömska. Det har om sanningen ska fram knappt kommenterats ens efter det att det sas! Någon hänvisade till att det skulle röra sig om en felsägning men likt Doktor Dengroth: Jag är skeptisk! Ingen rök utan eld osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bj21: Du har rätt!

Man måste helt enkelt informera om fläskbergets vidrigheter gång på gång så att ingen kan förneka eller bortse vad han står för.

Nu talar vi våren 2010. Apan blev krossad med 4-0 av Warulfven i slutspelet året innan och nu håller det på att hända igen. De möts i kavrten, Warulfven leder med 2-1 i matcher och spelar i Apschtaan. Warulfven har ledningen med 1-2 och bara drygt 4 minuter kvar, innan Ulfven har 3-1 i matcher.

Då startar circus fläskberget. SLutet av matchen i Apschtaan, publiken är galen och trycket på zebrorna höjdhopparen och kuben är enormt. "I sådana lägen visar man inte ut de APor som bryter mot reglerna, utan isf motståndare, som Niklas Lovefall sa - annars kommer man inte levande ur Apschtaan."

Fläskberget fuskar vidrigt och zebrorna törs inte annat än att köpa det och helt fuskigt vinner de. Ställningen 2-2 och Apan vinner sedan kvarten med 4-3.

Sedan utser Apan fläskberget till assisterande och ett år senare till ordinarie lagkapten.

Tala om värdegrunnnnnnd.

Jag länkar artikeln och klistrar in fotot när fläskberget lyckats med första fusket när han filmat sig till PP. Men klipper in texten nedan också:

Saik-stjärnan: "Jag vinner hellre på fusk"

SKELLEFTEÅ. Två avgörande situationer - en huvudperson.
Efter förlustmatchen rasade Färjestadspelarna mot Jimmie Ericssons uppträdande.
- Hela Hockeysverige är medvetna om att han alltid lägger sig ner, säger lagkaptenen Sanny Lindström.
- Jag vinner hellre på fusk - än förlorar ärligt, säger Jimmie Ericsson.

Efter förlusten riktade Färjestadslägret stark kritik mot Skellefteås forward Jimmie Ericsson.
Två situationer inom loppet av 1.56 vände matchen.
Vallin gav igen
Första händelsen uppkom när klockan stod på 15.49 - och det var 2-1-ledning för gästerna från Karlstad.
Jimmie Ericsson och Färjestadsbacken Ari Vallin hade en uppgörelse nere i hemmalagets offensiva zon. Vid upprepade tillfällen crosscheckade Ericsson Vallin i ryggen - utan signal från domaren.
När Ericsson sedan tog pucken gav finländaren igen. Skellefteåforwarden föll till isen och domaren dömde ut Vallin för crosschecking - hemmalaget fick en gyllene chans att kvittera och föra matchen till förlängning.
"Vi vet att han filmar"
- Onödigt beslut av Vallin. Han borde veta vem han spelade mot - Ericsson faller lätt och det hade vi pratat om innan, säger Färjestadskaptenen Sanny Lindström.
Vallin var irriterad på Ericsson efter matchen.
- Jag kan inte bara låta honom vara, men visst, jag hade kunnat låta bli. Vi vet att han ofta filmar.
Lite mindre än två minuter senare var det dags för nästa händelse.
Skellefteå hade powerplay och skapade tryck mot Färjestadskassen. Framför mål stångades Ericsson med backen Arto Laatikainen. När Skellefteåforwarden Brad Moran fick pucken bakom kassen petade Ericsson undan skridskorna för sin uppvaktning. Moran spelade snabbt till Fredrik Warg som spelade direkt till Ericsson - som helt ensam kunde kvittera.

"Solkar tripping"
- En solklar tripping på honom. Han gjorde mål just efter, klart man blir förbannad, säger Arto Laatikainen.
Efter matchen svarade Jimmie Ericsson på Färjestadsspelarnas kritik:
- Det var mycket medvetet att trippa honom. Jag gör precis vad som helst för att vinna matchen. Det är därför jag crosscheckar Vallin innan han får utvisning. Om han sedan tar en utvisning finns det ingen som är gladare än jag.
Yared Hagos avslutade sedan vändningen genom att styra in 3-2 i förlängningen.
- Jag vinner hellre på fusk - än förlorar ärligt, säger Jimmie Ericsson.

Apan - laget som utnämner riksfuskaren fläskberget till lagkapten.

Värdegrunnnnnnd?
Kommentera