Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1767594

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Intressant att läsa apsupportrarnas kommentarer på Norran.

Poängen mot Luleå var inte ens rättvist spelmässigt sett.

Otroligt dumt att sparka Forsell.

Dags att sparka Lindgren och Öberg.

Köp, köp och köp!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Personligen tycker jag att följande rad från Norrans bloggare Roger Lindström är den mest komiska: "AIK hade bland annat chansen i spel fem mot tre i över en minut men lyckades inte få pucken förbi storspelande Lars Haugen i Färjestads mål. En riktigt stor målvakt som täcker bort det mesta i målet bara genom att vara där.". Haugen är 183 cm lång och väger kopiösa 83 kg.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Allmänt intressant att läsa apsupportrarnas kommentarer i Apboken, i kommentarer till artiklar om hockeyn och så vidare.

Man är generellt negativ till allt och alla. Ett axplock: Det var ett j-a misstag att sparka Forssell och dessutom är fläskberget helt passé och tar bara utvisningar och bär sig åt. Trots att alla har menat att laget måste kompletteras, att zachrisson, rit-ola och många andra som dragits måste ersättas med fler gubbar samt att det duger inte att bara plocka upp junisar som inte håller, utan att man faktiskt måste bredda truppen med spelare av minst SHL-nivå, dessutom gärna spetsspelare.

I detta läge ifrågasätts ledningen rejält. Öberg menar man hajjar ingenting. CryBert yrar. Klockare är kanske klokare men han ska tydligen vara huvudtränare och ingen har sett honom agera på länge. Vidare förklarar man att Näsan är helt lost och inte gjort något av allt det som måste göras, förutom då att köpa in Ortio. Ortio förresten har man lite delade meningar om; däremot konstateras att Lindvall inte håller och man fasar för vad som skulle ha hänt om Aplasse Js satsning på fyrtioprocentaren och lindvall hade fått råda.

Man anar definitivt att folk börjar förstå att Aplasse är den ansvarige för att ha satt Apan i detta läge med ej fungerande lag, saknad av en massa spelare och tränarkonstellation som är impotent.

Tror jag med. Aplasse förstos, när hans hemliga telefonsamtal till Burkölens och Norrbottens talanger inte besvarades, att det kokta fläsket var stekt och att det bara var en tidsfråga innan Apan föll. Och då drog han för att ta chansen att sno åt sig lite swissfranc medan han hade "reputaion" - visserligen felaktig, men ändå - och lämna åt andra att bära hundhuvudet.

Sens moral:
Klaga inte på någon liten junis som försöker men inte förmår. Identifiera den övergripande ansvarige som ställt till med detta: Aplasse J.

Kanske dags för brännvinsjournalisten att planera för boken "Så tömdes apgruvan på Glud"
Kommentera