Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1767644

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Personligen tycker jag att följande rad från Norrans bloggare Roger Lindström är den mest komiska: "AIK hade bland annat chansen i spel fem mot tre i över en minut men lyckades inte få pucken förbi storspelande Lars Haugen i Färjestads mål. En riktigt stor målvakt som täcker bort det mesta i målet bara genom att vara där.". Haugen är 183 cm lång och väger kopiösa 83 kg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bengt: He he, underbart:-)

Låter som att det var igen-kligen Haugen som fuskade genom att vara otillåtet stor, i apögon, eftersom huvudsaken för sekten är att ingen skugga får falla på sekt-Apan.

Om vi andra exempelvis förklarar att vi anser det vara en jävla stil av fläskberget att fuska så vidrigt som han gör blir svaret från apflocken bara att "ni är avundsjuka för att han är så bästigast och igen-kligen vill ni alla ha honom, och fö övrigt fuskar alla andra spelare i andra klubbar mycket mer så igen-kligen är det ert fusk som tvingat vårt kära fläskberg att ge tillbaka men bara lite grann, jämfört med hur mycket ni andra fuskar". Typ.

Det var riktigt kul att ni spöade upp Apan så rejält:-) Nu kanske vi kan se fram mot den dag då vi slipper Apors hång och hat; när de intagit sin historiskt vanligt roll under strecken i gränslandet Elitserie-Kav-Allsvenska:-)
Kommentera