Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1768500

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apropos kränkt så rasar en kränkt hockeytränare (länk) i form av CryBert efter att Highsticking Lindströms senaste klubba i ansiktet på en motståndare vevats i media.

Det är fantastiskt hur lika CryBerts raseri är det han visade vid den famösa presskonferensen när han var kränkt över att det upptäckts att de var avis på Anders Forsberg.

Ibland är den här världen så konstig.

Vilket ansvar har media.

CryBerts försvar för Highsticking Lindström tycks vara att hockeyspelare faller till isen hela tiden under hockeymatcher sedan motståndare slagit dem i ansiktet med klubbor och därför är det orättvist att uppmärksamma Highsticking Lindström, som bara ville ned i hörnet.

Tack CryBert! Nog för att jag sett mycket hockey men jag har tyvärr missat alla dessa spelare som slås omkull. Nu ska jag försöka titta efter noggrannare. Tills vidare sjunger vi "We shall overcome!"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: "Ibland är den här världen så konstig." Hahaha....
Men så förbannat underhållande på sitt sätt när vi sitter där med facit i hand!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Match ikväll. Luleå Hockey tar emot serieettorna från Malmö. Vad kan vi ha att sätta emot en sådan segermaskin?

Nu under seriens inledande veckor och månader är man ju mest intresserad av att följa hur Skuggan vill att laget ska spela och hur det kan gå. Personligen tycker jag det funnits en hel del lovande i den hockey Skuggan lanserar och det ska bli spännande att se vad han planerar för Malmö:-)
Kommentera