Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1768501

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Match ikväll. Luleå Hockey tar emot serieettorna från Malmö. Vad kan vi ha att sätta emot en sådan segermaskin?

Nu under seriens inledande veckor och månader är man ju mest intresserad av att följa hur Skuggan vill att laget ska spela och hur det kan gå. Personligen tycker jag det funnits en hel del lovande i den hockey Skuggan lanserar och det ska bli spännande att se vad han planerar för Malmö:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Skuggans hockey/spelsystem är det ingen fel på men undrar om vi verkligen har spelarmaterial för att kunna utföra den ?

Resultatet hittills visar verkligen en brist på skills i denna brunkartrupp som kämpar på bra och försöker spela en snabb hockey men det blir ju inga mål.

På andra forumet tror många att det plötsligt "släpper" och att vi ska börja ösa in poäng ... jag tror inte så blir fallet.

Vi har oerhörda problem med att verkligen komma till vassa målchanser och när dom lägen fås (oftast av fjärdelinan) så rinner det ut i sanden med verkligt dåliga avslut mot mål.

Att PP ser ut som själve fan är också ett bevis på att vi verkligen inte har den spets som krävs för att göra mål.

Harju, Molle, Kennedy, Sweatt och Juntilla skulle väl vara dom som skulle visa vägen i PP men det funkar inte för 5 öre, sen vad har hänt med mikkelson ? snacka om att göra misstag på misstag hela tiden och han har verkligen gått ned sig rejält från förra säsongen.

Melart och Jaros övertygar rejält men sen ser det riktigt blekt ut, Janne försöker men han hänger inte med i den nya snabba hockeyn ... tyvärr.

Lassi rasar i målvaktstabellen och ser inte alls bra ut, nu när han inte orkar spela på topp så har Luleå verkligen problem med att vinna matcher, Luleås viktigaste spelare som måste spela på topp hela tiden om Luleå ska vinna matcher.

Tror att matchen mot Malmö blir ett riktigt lågvattenmärke, har en riktigt oro i kroppen idag.

lägger med en bild på Bert som gråtar så kanske känslan vänder ;-)
Kommentera