Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1773132

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
lifesson: Ja, det har jag lagt ned. Tycker att benämningen var välförtjänt på den tiden ni hade bästa junisarna i landet år efter år, men de flesta av de som kom att spela i Elitserien fick göra det i andra lag, eftersom ni fyllde på med köpespelare i stället. Men senaste åren har ni ju ändrat inställning och laget har bara blivit bättre och bättre. Diskuterade det med Frölundasupportern Mike F i våras och proklamerade då att jag ansåg ni inte var värda den tidigare beteckningen längre, samt att jag skulle återgår till Frölunda om vi fick stryk i semin, eller om ni tog Gludet eller hur det nu var. Ni fixade det iaf och jag la av, känns bra:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: ja du skall ha en eloge för att du höll ditt ord!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fläskberget Hollywood.

Han var ju i KHL ett år och, enligt apsupportrar, "spelade hem KHL-Gludet (Gagarin Cup) för SKA". Sanningen är den att han var kass i KHL. På en lista över poäng för SKAs forwards kom fläskberget på sista plats! SKA var INTE intresserade av en förlängning.

Sedan förklarade fläskberget att han var beredd att gå till vilket lag som helst i SHL, Apan var inget prioriterat. Men några förslag fick han inte. Då gick han emd agent ut och hittade på att han hade fått flera förslag om monsterkontrakt i KHL och de läckte rykten om att en klubb i Schweiz var högaktuell för fläskbergets underskrift.

Allt var bara ljug förstås. Och till slut ledsnade klubben i Schweiz på skitsnacket och förklarade att de aldrig någonsin varit intresserad av fläskberget som inte var något att ha och nu dessutom gammal och kass.

Med risk att bli helt avslöjad fixade fläskberget snabbt ett kontrakt med Aplasse J och förklarade då att "Apan är ju klubben i mitt hjärta och det är ju bara hit jag vill". Men så snart han blev avstängd visade det sig att han myglat till sig en fruktansvärd överbetalning på 300 000 kronor i månadslön! Och till det sociala avgifter, pensionsinbetalningar etc vilket innebär minst en halv miljon kronor varje månad!

Undrar just hur det känns för junisarna i Aplaget att veta att de är betydligt bättre än fläskberget - men han har 10 gånger så mycket i lön?

Så gjorde de fläskberget till lagkapten också, mobbade ner hedersmannen Ap-Ikonen Erik Forssell, och sedan sparkade de t o m Forssell.

Helt sjukt allt detta och råttet borde förstås vara mågat när fläskberget dessutom är så j-a värdelös på isen. De få poäng han bidrar till kommer i stort sett alltid sedan han fuskat utan att domarna upptäckt det. Och fuskar och bryter mot regler gör han hela tiden.

Att en klubb kan ha en sådan skämmig person som lagkapten är riktigt pinsamt och att de dessutom hyllar sig själva och sin moral genom att hävda att de är fiiinare än alla andra eftersom de har en värdegrunnnnnnd är bara för mycket.

Just en fin värdegrunnnnnd att ha en lagkapten som inte skäms för att erkänna att han är en fuskare.
Kommentera