Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1801007

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perioden över och Luleå har 3-2. Under några minuter drog Frölunda igång på riktigt och då hade vi svårt att hänga med, men för övrigt har det varit glädjande att se att Luleås förbättring under Petter fortsatt och nu känns det som att alla kämpar och dessutom undviker dumma misstag.

Kan kännas konstigt att säga, men den här matchen har vi inte förlorat ännu. Frölunda har alla de verktyg de behöver och har nu vässat spaden med JG. Men fortsätter Luleås spelare agera så bra som de gjort finns det chans för oss.

Om vi slipper se höjdhopparen sabotera Luleås hockey; hittills har han ju redan givit oss ett mål i baken genom att rosekstjärtad bli förnärmad, galningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Gratulerar till 3 viktiga och välförtjänta poäng. I tredje var det inget snack tycker jag. Surt att tappa till Växjö i tabellen. Men men
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan-Djurgårn står 1-1.

I princip, när det gäller vår kamp kring strecket, borde man ju önska att Djurgårn torskar. Men nu börjar man undra. Sedan Petter tog över börjar man tro att vi nog ska fixa det, att ta oss till PlayIn. Men om Djurgårn spöar Apan nu innebär det att APan bara är tre pinnar framför Malmö och Warulfven som har en match ospelad, och börjar riskera åka ned under streck och få delta i PlayIn.

Och tänk, så kul om vi fick Apan i PlayIn:-)
Kommentera