Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1801088

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
lifesson: Tack, lifesson. Det var ett konstigt Frölunda idag. Bara i senare delen av andra lirade ni Frölundahockey och då fick vi ge allt för att stå emot och dessutom ha flyt med oss.

Vet inte om det var Bakalas hitt-på eller om ni är i en downperiod nu, som innebar att ni inte var lika farliga som vanligt. Men vi bugar och tackar:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja. Apans seger mot Djurgårn är alltså en sknk av seriens störste hemmazebra Molgan. Jockw highsticking lindström använder klubban som en yxa och slår sönder klubban på en gårdare och får pucken och gör mål.

Skandalöst att Apans fulspelare lindström kommer undan med något som är så tydligt och dessutom avgör Apan matchen så. Skandal, skandal, en domareskandal!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Varit dålig skärpa och för mycket feppel med pucken ett tag nu tycker jag. Har sett liknade ut de senaste 3 åren vid denna del av säsongen. En del skyller på att de är inne i en tung träningsperiod. Men så är det väl för fler lag en tid efter jul. Tror iallafall att det kommer se stabilare ut snart. Bakalas start gjorde inte det hela enklare kan man säga, Den mannen har en väldigt låg lägsta nivå har man kunnat konstatera ett antal gånger.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dåren höjdhopparen har mage att ta två abuse of officials, den andre på stackars Lagace som vrålar när han inte lyckas sätta mål trots att Förlunda tagit ut målvakte.

Allvarligt talat. Det är dags att pensionera höjdhopparen nu och det är ändå många år försent.

Det här säger jag för att rädda hockeypubliken. Men numera i minst lika hög grad för att rädda livet på herr höjdhoppare. Hans uppträdande numera retar upp så många människor så jävligt oatt risken börjar bli stor att någon slår ihjäl honom. Jag inser det, eftersom jag själv funderade på saken men eftersom jag befinner mig 150 mil från Luleå blir det inte av.

Men fyfan. Jag antar att det kommer tider då vi ser tillbaka på nuvarande tid och säger "kommer du ihåg den tiden då höjdhopparen "dömde" i Elitserien SHL? Och nya, som inte varit med, men får se en match i repris kommer att häpnande fråga: varför slog ingen ihjäl honom?
Kommentera