Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1803416

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu ryktas det att Abbottarna kan vara på väg hem till Luleå.

Jag skulle inte tacka nej.

Vi vet ju att pojkarna trivdes fantastiskt bra i Luleå och vi med dem.

Det finns tre monstruösa aptroll som frotterar sig med lösryckta påståenden och kvasivetenskapliga undersökningar som antyder att "många spelare vill inte spela i Luleå". Sant är att det finns de som inte kan tänka sig flytta så långt norrut med allt vad det innebär. Det har som regel inget att göra med klubben Luleå utan andra bedömningar för deras personliga liv utanför hockeyn.

Men för pojkarna Abbott, uppvuxna lågt norrut i liten ort i Canada är det tvärtom. Undrar om de inte funderar på livet efter karriärern och tänker att de vill bo i Luleå. Chris har utgående kontrakt och säkert flera produktiva år kvar. Cam, som gjort succé tränande J20 i HV har ett längre avtal. Men det löser sig nog, om det behövs.

Och för vår hockey; tacka fan för att vi skulle ha plats för en center och ledare som Chris. Det är knepigt att vi släppt Chris och Fogström och inte huggit på Olausson och landat i Kennedys och liknande.

Jag tror det löser sig.

Välkommen HEM till Norrabbotten!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Slutligen "bettinghärvan".

SHLs storsponsor, som det påstår, NordicBet har tydligen innan Djurgårdsmatchen igår satt odds på att någon Djurgårdare skulle "plocka" Johan Forsberg.

Vem är förvånad? Inte vi, som under alla år förstått hur en ohederlig blandning av media andra nere i sydbotten "skiter i laget från norr" och ju mer vi vunnit mot Djurgårn, desto mer har skiten haglat över oss.

Vi svarar med en bild av världens vackraste tandlösa leende. Det som satt på härlige Robin Jonsson, sedan han pangat in 4-3 på gårdarvakten Mark in da Park.
Kommentera