Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1803417

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Slutligen "bettinghärvan".

SHLs storsponsor, som det påstår, NordicBet har tydligen innan Djurgårdsmatchen igår satt odds på att någon Djurgårdare skulle "plocka" Johan Forsberg.

Vem är förvånad? Inte vi, som under alla år förstått hur en ohederlig blandning av media andra nere i sydbotten "skiter i laget från norr" och ju mer vi vunnit mot Djurgårn, desto mer har skiten haglat över oss.

Vi svarar med en bild av världens vackraste tandlösa leende. Det som satt på härlige Robin Jonsson, sedan han pangat in 4-3 på gårdarvakten Mark in da Park.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, och så har vi kommande kvälls catfight i Oslo.

Jag kan väl inte tro annat än att norskan Braehus vinner, som hon alltid gjort mot allt och alla med en stil som påminner om en ung Mike Tyson, förutom då att norskan inte har några hårda slag medan Tyson klubbade ned motståndarna. Men de bådas likhet är att de går rakt in i fighten och vevar från alla håll och kanter med en oerhörd frekvens till dess motståndarens handduk åker in eftersom denne inte kan försvara sig.

Det som skulle kunna ge ett annat resultat är väl om norskan, nu 35 år, är över sin peak och till slut som alla boxare faller för åldersstrecket.

I vilket fall vevar media och arrangörer upp allt som vore det ett kommande slag på liv och död i linje med vad manliga tungvikten emellanåt gjort.

Skäller på varandra, spridande av rykten, ilskna blickar - ja, alla möjliga spel för galleriet.

Det enda som saknas är att de beslutar fylla ringen med gyttja samt lånar byxor av beachvolleybolldamspelare. Grrrrr!
Kommentera