Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1803420

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, och så har vi kommande kvälls catfight i Oslo.

Jag kan väl inte tro annat än att norskan Braehus vinner, som hon alltid gjort mot allt och alla med en stil som påminner om en ung Mike Tyson, förutom då att norskan inte har några hårda slag medan Tyson klubbade ned motståndarna. Men de bådas likhet är att de går rakt in i fighten och vevar från alla håll och kanter med en oerhörd frekvens till dess motståndarens handduk åker in eftersom denne inte kan försvara sig.

Det som skulle kunna ge ett annat resultat är väl om norskan, nu 35 år, är över sin peak och till slut som alla boxare faller för åldersstrecket.

I vilket fall vevar media och arrangörer upp allt som vore det ett kommande slag på liv och död i linje med vad manliga tungvikten emellanåt gjort.

Skäller på varandra, spridande av rykten, ilskna blickar - ja, alla möjliga spel för galleriet.

Det enda som saknas är att de beslutar fylla ringen med gyttja samt lånar byxor av beachvolleybolldamspelare. Grrrrr!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att de tre aptrollen tycks gå bananas i Apboken.

Det ena har lärt sig excel och letat fram "fakta" som ska antyda att Luleås spelar fult och ska straffas.

Det är väl lovligt att för en gångs skull komma med fakta, låt vara sovrade sådana utryckta ur sitt sammanhang.

Eftersom fläskbergets vidriga slewfoot nyligen återigen illustrerats med bildbevis i vår bok finner jag det onödigt att besvara.

Men de två andra aprollen löper amok. Hatbrottslingen passar på att förklara att Frölunda är fulspelande, köper domare och allmänt osportsliga. När sedan frölundasupportern Mike F förklarar att nu tappade jag respekten för det Göteborgsboende apmonstret inser den sistnämnde att om ingen svarar på hans hån och hat är han körd och nästa dag kryper han till korset med en fabulös ursäkt: "förlåt, förlåt, jag menade inget illa, jag ville ju bara hetsa lite grann...eftersom ni är fulspelande, köper domare och allmänt osportsliga.

Är det någon som är förvånad över att hatbrottslingen avstår från att idissla matchresultat bakåt - som han gjort mot Pölsan i sjuhundra inlägg - men mot Frölunda går det som bekant inte, eftersom Frölunda har ett enastående facit av att piska Apa.

Då blir det i stället andra ord för att få håna och hata.

Alla normala bedömare inser vad aptrollen pysslar med. Hockey är det inte.
Uppladdat:

450x300-treapor_4.jpegtreapor_4.jpeg

Kommentera