Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1810516

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Förvisso spetskompetens bland forwards och burvakt men....

Backsidan är allt annat än imponerande...av det man själv har läst och hört innan säsongen började så var det nog endast lagledningen som så att säga satt lugnt i båten...vi andra hade helt andra farhågor...vilket också besannades under säsongen.

Igentligen så är det väl endast Aho och Burström(innan skadan) som man kunde lita på skulle göra det de brukar göra bäst med deras spelsinnen och icke städa undan anfallande spelare vilket torde vara Alm Berglund Djuse å i viss mån Lindgrens arbetsuppgifter för att inte tala om Marcus Pettersson vara och inte vara.

Låt vara de så kallade tidningsdrakarnas "experter" plus vissa internettroll som vad det verkade tro att Skellefte kunde gå hela vägen även i år så håller jag tyvärr ;) med dig angående 4-0 alternativt 4-1 i matcher till Kålle å Ada United vore en sensation.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Alltså den här länken som Dansbandswolf postade (se nedan) i Skeåforumet tycker jag säger grymt mycket om hur Skaik fungerar som förening. Deras klubbdirektör ljuger sig harmynt och räknar kallt med att ingen vågar säga emot sektledaren. När denna reporter trots allt har fräckheten att kolla upp det Bingo Rimér senior påstår och säger det inte var sant så tappar ju människan fattningen totalt och blir riktigt obehaglig mot den stackars reportern som bara gör sitt jobb...dvs källkritik. En riktigt otäck sektinställning som pågått för länge inom Skeå som klubb och de skulle behöva få bort asap.

norran.se/sport/skelleftea-aik/vi-har-gjort-det-har-i-30-35-ar-781042
Kommentera