Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1810558

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Alltså den här länken som Dansbandswolf postade (se nedan) i Skeåforumet tycker jag säger grymt mycket om hur Skaik fungerar som förening. Deras klubbdirektör ljuger sig harmynt och räknar kallt med att ingen vågar säga emot sektledaren. När denna reporter trots allt har fräckheten att kolla upp det Bingo Rimér senior påstår och säger det inte var sant så tappar ju människan fattningen totalt och blir riktigt obehaglig mot den stackars reportern som bara gör sitt jobb...dvs källkritik. En riktigt otäck sektinställning som pågått för länge inom Skeå som klubb och de skulle behöva få bort asap.

norran.se/sport/skelleftea-aik/vi-har-gjort-det-har-i-30-35-ar-781042
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, det var en anmärkningsvärd och skrämmande nyhet. All cred till DansbandsWolf som har järnkoll på sådant.

Nästan lite Washington Post-Watergate historia i det lilla formatet och imponerande av Norran. Efter detta och mer tidigare har man känslan att Norran är ett delat läger - de, som accepterat uppdraget som Apans klubblad och lydige undersåte. Men också de, som ser ledbandet från Apan till kommunen, samtidigt som julgranar släcks.

Här har de gjort ett fint journalistiskt arbete. Dvs sådant som brännvinsjournalisten påstod att han själv gjorde, fast han bara serverade hitte-på-lögner.

De har med dold inspelning dokumenterat att Apans parkeringsvakter kräver pengar för det de inte har rätt att kräva pengar för. Sedan påstår Apan att "det går till B-junisarnas resor" som om det skulle vara förmildrande omständigheter. Jag kan lika gärna påstå "det går till att betala räkningarna när PEA och hans närmaste kompisar sitter på krogen och suger grogg på kvällarna under paraplyet representation".

Och de intervjuar herr stormyglaren själv - PEA som la ner damlaget - varpå han försöker ljuga sig bort från det hela men när journalisten visar sig ligga inne med fakta blir han riktigt obehaglig. Jag citerar slutet:

"Enligt kommunen ska ni ha informerats om att ni inte får ta betalt på parkeringsytan redan för tio år sedan.
– Om nu kommunen har informerat och de tycker att det har varit felaktigt, då har de väl också kunnat polisanmäla oss, säger Israelsson.
– Tänk dig nu för alltså, du kan ju göra en höna av en fjäder, tillägger han.
När vi räknar tio år tillbaka utifrån de parkeringsplatser som finns så kommer vi upp i ett miljonbelopp.
– Miljonbelopp blir det definitivt inte, säger Israelsson.
Jag nämner det på tal om att göra en höna av en fjäder som du säger.

OCH NU:
– Det beror på vad man har för värdegrund i livet och hur man ser på nyheter, säger Israelsson.

Informerar ni besökarna om att parkeringsavgiften är frivillig?
– Jag har inte tänkt svara på den frågan, säger Israelsson.

Alla upptäcker det väl? PEA kräver att tidningen inte ska offentliggöra lagbrottet och hänvisar till sektens värdegrunnnnnnnnd!

Han kunde ju lika gärna tillägga "senast en kvinnlig journalist inte lydde värdegrunden utan presentera för Apan generande nyheter slutade det med att hon fick fly stan efter ett år då hon och hennes barn nattetid hotats till livet och hon fått däcken sönderskurna på bilen vid fyra tillfällen." I eftermälet förklarar Apan att "hon saknade kompetens för journalism".

Till det kan vi lägga att hon idag är chefredaktör och ansvarig utgivare för Nordens största tidningskoncern...

Slutligen kan man fundera på varför vi granskar Apan på detta sätt?

Svaret är enkelt. Så snart Apan tagit plats högst upp i Elitserien startade hatkampanjerna mot Luleå Hockey. Inledningsvis genom en brännvinsjournalist som öste lögner, skit och allt möjligt över Luleå Hockeys spelare, ledare och supportrar och denne galning var djupt insyltad i själva Apan och hade allt stöd av Apan. Detta initierade även andra apor att hänga på "hata Luleå"-kampanjen och några av de mest elakartade trollen finns tyvärr här på snacket i en annan bok.

Det har hela tiden handlat om att Apan är bästigast på allt medan allt som har med Luleå att göra angrips med hat och hån.

Vilket har fått många av oss att granska Apans handel och vandel. Precis som DansbandsWolf nu snyggt gjort och sanningen är skrämmande...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Räknar ganska lågt här men 20 kr x 1000 parkeringar x 25 matcher x 10 år = oj 5 miljoner riksdaler. Kul att Bingo Sr får panik och blåljuger igen då reportern påstår det blir miljonbelopp. Mina damer och herrar, så där beter sig mammondyrkare :)
Kommentera