Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1810923

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja så bör reglerna se ut. Funderat en del över detta det senaste. Tycker att det varit svårt att veta hur de där situationsrummet kommer döma vid videogranskningarna trots att det är ganska lätt att se hur domen borde bli.

Och fler och fler videogranskningar har det blivit. 3 stycken i matchen Frölunda Saik idag. Och alla 3 var enkla att se på reprisen hur de borde dömts. två blev rätt och en blev fel tycker de flesta. Sen när videodomaren i sändning förklarar hur regeln ser ut som gjorde att ett av målen dömdes bort kände jag att nä nu har det blivit löjligt.

Experter och lekmän tyckte det var fel att döma bort det. Roger tyckte att det var dåligt. Och såg en dålig utveckling med färre mål. Videodomarens regelbeskrivning var logisk. Men det är ju hockey och inte isdans det handlar om.

Sen att inte ens Experterna har koll på det hela tyder ju på att de gått till överdrift. Snart ska väl majoriteten av all mål videogranskas med 10 minuters uppehåll per mål. Och vilka som godkänns eller inte blir en gissningslek, och själva meningen med videogranskning får motsatt effekt än tänkt.
Kommentera