Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1830376

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att high-sticking Lindström tar plats i Sveriges All Star Team. Svårt att bli av med eländet eftersom han petade in en massa pinnar för Apan i svenska elitligan.

All Star synes ta in svenskar som lirar i Europa inklusive KHL men det hjälper ju inte high-sticking som misslyckas totalt så snart han försöker mot internaationellt motstånd, i NHL eller kHL, där han konsekvent misslyckas totalt.

High-sticking är dock en novis i sammanhanget och den störste är den som Sanny Lindström karakteriserar som "den bäste svensk som spelar i Europa: nämligen Luleå Hockeys Linus Omark, som är med i All Star Team för andra året i rad, ensam om det.

Jag tycker för övrigt att high-sticking borde ha ersatts av en annan Luleå-Linus, nämligen Linus Klasen som gjort dundersuccé i
Schweiz.

När det gäller Apan "släpper" Ap-Pravda Norran nu info om försäsongsmatcherna. Som alla vet får Apan inte längre vara med i Europamästerskapet, eftersom dysteriernas dysteri bara kom sexa i serien och sparkades ut i kvarten, bästigast som de är. I stället blir det väl Byske och andra storklubbar. Norran släpper alltså informationen, men kräver betalt för den och självklart betalar jag inte. Kan dock läsa: "Det står klart i och med att företaget Engcon, vars hemort är Strömsund, kommer att …" och vi förstår.

Apan säljer sig kommersiellt som en glädjeflicka. Världens äldsta yrke. Som rookieklubben Apan naturligtvis slagit sig in för att idka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
En sak som jag personligen är skam är att när man blir framröstad som SHLs bästa spelare så ska man INTE tacka nej till Tre Kronor om man blir uttagen!
Detta är ett rent svek emot hockey Sverige i mina ögon...

Mycket kan man säga om Linus Omark och visst han blir inte yngre med åren och visst har han kanske gått ner sig något fast att han fortfarande är en bra hockeyspelare och som motståndet alltid får se upp för när han är ute på isen.
Men han ställer alltid upp när landslaget kallar och tycker tydligen att det är roligt med hockey och då även dra på sig landslagströjan!

Det är annat än vad man ser hos den som i år blev framröstad som bästa spelare, visst han var bra men ser man någon ren glädje i hans ögon när han spelar, ler han över huvud taget?
Förutom då han körde på Frölunda vakten kvartfinalserien, då log han minsann!!!

Synd på en bra spelare och undrar hur länge till hans karriär kommer att fortlöpa om han inte har glädjen att spela hockey??
Kommentera