Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1830394

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
En sak som jag personligen är skam är att när man blir framröstad som SHLs bästa spelare så ska man INTE tacka nej till Tre Kronor om man blir uttagen!
Detta är ett rent svek emot hockey Sverige i mina ögon...

Mycket kan man säga om Linus Omark och visst han blir inte yngre med åren och visst har han kanske gått ner sig något fast att han fortfarande är en bra hockeyspelare och som motståndet alltid får se upp för när han är ute på isen.
Men han ställer alltid upp när landslaget kallar och tycker tydligen att det är roligt med hockey och då även dra på sig landslagströjan!

Det är annat än vad man ser hos den som i år blev framröstad som bästa spelare, visst han var bra men ser man någon ren glädje i hans ögon när han spelar, ler han över huvud taget?
Förutom då han körde på Frölunda vakten kvartfinalserien, då log han minsann!!!

Synd på en bra spelare och undrar hur länge till hans karriär kommer att fortlöpa om han inte har glädjen att spela hockey??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Och Linus har bara gått bättre år för år i KHL. I år toppade han både poäng och assistligan i KHL under en tiden, senare ledde han eller näst därtill assistligan och var på väg att sätta svenskt all time high-rekord i KHL, men missade avslutande 10-15 matcher då han blev skadad.

Att gå så bra i KHL, världens näst bästa liga....då är man bra, riktigt bra. Lille Oskar Möller mäktade med ungefär hälften av så många poäng som Linus Omark och high-sticking Lindström var så värdelös att han mot slutet av säsongen sattes på läktaren för det mesta.
Kommentera