Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831532

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Inte nog med att Skeå fuskar gällande spelare från egna led/bygden/bla bla och alla olika versioner de har, så måste det ju svida att de dessutom har 50 % fler utlänningar i truppen av vad Luleå har...ett lag de kallat köpelag trots att de själva behövde hela 12 utlänningar för att ta sig upp till SHL :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: ja, det är skamligt hur Apan köpte sig en plats i Elitserien, genom att med kommunaldopingskassa handla in köpespelare som tog klubben till Elitserien.

Jag har kollat upp truppen säsongen 2005-2006 och den domineras ju fullstandigt av köpespelare. De enstaka som kan påståskomma från bygden har ju som pojkar stuckit till andra platser där de utvecklats.

Tror jag fann en enda spelare som var och ren approdukt där och gissa vad? Han fick sparken så fort Apan gick upp i Elitserien.

Som alla vet är den helt avgörande orsaken till att Apan gick upp MooDoos felbeslut angående Magnus Wernbloms lön. MooDoo vägrade ge honom en rättvis lön och då gick han till Apan i stället och spelade upp aporna.

Köpeklubbarnas köpeklubb köpte sig en plats i Elitserien.
Kommentera