Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1844145

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Bättre match än förväntat från Luleå och det är tur man hade låga förväntningar inför denna säsong så man ändå kan glädjas åt att det hade varit mer rättvist med 1-3 pinnar i denna match istället för noll. FBK känns grymt starka i år och de fick ändå kämpa rejält för sin vinst på hemmaplan. Vi förlorade idag på grund av våran riktigt svaga förstaperiod.

Sedan kan jag bara hålla med dig om domarna...vad i helvete sysslar de med? De släpper ett par riktigt apfula slashingar av FBK och sedan avgör de matchen då de lyckas med bedriften att hitta en spökutvisning på Själin när vi har guldläge att kvittera matchen. När till och med kommentatorerna säger "oj oj 5 mot 3 för Luleå nu" är det fan illa. Jag håller däremot inte riktigt med Bulan om att det skulle varit utvisning på FBK-spelaren i det läget men det skulle INTE under några som helst jävla omständigheter varit utvisning på Luleåspelaren. Inte för att jag tror att vi hade lyckats kvittera matchen med tanke på hur vårt PP sett ut på sistone men det stör mig något enormt att vi blev rånade på chansen till det.

Allt är inte becksvart inför fortsättningen och Rydahl ser riktigt bra ut, samt Cehlin, fjärdefemman och Engsund som jag tycker varit vår bästa back tillsammans med Johnston.

Mikkelson är kallare än kallast och borde få sitta på bänken i någon match.

Nåja, bara bita ihop till nästa match...*domarjävlar*
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Zebrorna är verkligen rädda i Karlstad men imponerande att Luleå lyckades prestera så bra ändå mott seriens topplag. Om det skulle lossna för förstalinan kan det dra med sig flera linor och laget i allmänhet och då blir vi inte lätta att tas med. Tufft för den unge Robin att ha sådant ansvar på sina axlar men vi är beredda att vänta många omgångar för att se om det kan lossna:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, definitivt var vi värda minst 1 pinne denna match...lite lustigt kontrast mot förra matchen då vi inte spelade direkt bra men tog tre pinnar och denna match är vi riktigt bra i andra och tredje och får inte med oss en pinne ens.
Dessbättre får Färjestad inga flytmål, men vi har lite missflyt fortfarande på våra chanser.
Sen håller jag med dig och Sven...jag noterade också att Warulfven kom undan med en h-vetes massa slashingar...eller slashingar, riktiga yxhugg skulle jag vilja påstå....man började minnas tiden då Pelle Bäckman ledde Warulfven och vi i Luleåklacken sjön "Pär Bäckman har ett huggarlag, ian lian lej" :-D
Kommentera