Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1844122

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, det var dagens SHL. Inte så pissdåligt av oss, visst hopp om framtiden.

Vidare hade vi B-junisarna i farten och där krossade Luleå Apjunisarna och la sig bakom MooDooismen i toppen av J18 Elit Norra. Apropos framtiden som tycks ljusnande och är vår:-)

Nu spännande att följa Anders Grizzly Nilsson med Canucks spade i bortamatchen mot Boston Bruins i natt klockan 01.00. Fantastisk debut för Grizzly som höll nollan mot Ottawa i förrgår och hur kan det gå i uppföljaren i natt? Sedan åker Canucs ned till Buffalo och möter Anders tidigare lag - med Robin Lehner - redan ett dygn senare vilket lär innebära att Markan tar Canucs spade då förstås.

Så för fortsättningen en väldigt viktig match om tre timmar för Anders. Lycka till nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Bättre match än förväntat från Luleå och det är tur man hade låga förväntningar inför denna säsong så man ändå kan glädjas åt att det hade varit mer rättvist med 1-3 pinnar i denna match istället för noll. FBK känns grymt starka i år och de fick ändå kämpa rejält för sin vinst på hemmaplan. Vi förlorade idag på grund av våran riktigt svaga förstaperiod.

Sedan kan jag bara hålla med dig om domarna...vad i helvete sysslar de med? De släpper ett par riktigt apfula slashingar av FBK och sedan avgör de matchen då de lyckas med bedriften att hitta en spökutvisning på Själin när vi har guldläge att kvittera matchen. När till och med kommentatorerna säger "oj oj 5 mot 3 för Luleå nu" är det fan illa. Jag håller däremot inte riktigt med Bulan om att det skulle varit utvisning på FBK-spelaren i det läget men det skulle INTE under några som helst jävla omständigheter varit utvisning på Luleåspelaren. Inte för att jag tror att vi hade lyckats kvittera matchen med tanke på hur vårt PP sett ut på sistone men det stör mig något enormt att vi blev rånade på chansen till det.

Allt är inte becksvart inför fortsättningen och Rydahl ser riktigt bra ut, samt Cehlin, fjärdefemman och Engsund som jag tycker varit vår bästa back tillsammans med Johnston.

Mikkelson är kallare än kallast och borde få sitta på bänken i någon match.

Nåja, bara bita ihop till nästa match...*domarjävlar*
Kommentera