Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1853980

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Intressant men det är ju också en sanning att han hade en himla massa år på sig att komma tillbaka till Skeå betydligt tidigare än vad han gjorde. Jag tycker att Jocke Lindström är lika mycket egen Skeåprodukt som t.ex. Malte Strömvall skulle vara en egen Luleåprodukt om han började spela för Luleå igen vid 27-28 års ålder...dvs ingen egen produkt alls då han fått all sin väsentliga utbildning hos andra klubbar. Vad hjälper klubbarna egentligen dig med före 15 års ålder? Du har dina föräldrar att tacka för allt i det stadiet av din hockeykarriär.

Sedan kan jag bara hålla med Rolle Stoltz. Vem sjutton skulle släppa in en 15-åring som knappt hamnat i puberteten i A-laget och detta under en tid då hockeyn var betydligt mer fysisk än den är idag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jupp! Vadå hade möjlighet att komma tebaks tidigare...som om han skulle ha bytt Elitserien mot Allsvenskan? Skulle inte tro det...å när Skellefte ÄNTLIGEN klev upp i just Elitserien så var han på andra sidan pölen å hade förmodligen noll tanke på att bryta den delen av karriären heller...men till slut dök han upp...förvisso snodd med hjälp av extra pröjs...inte första gången det händer i Svensk hokky...fast han hade ju mamma å pappa i Schtaan...sånt brukar hjälpa till då knoddar brukar tillkomma mer eller mindre säkert.

Snacket om egna produkter är bara en jävla massa skitsnack.

Nu kommer jag inte ihåg om jag läst det och vart men har för mig att Skelleftes tanke med spelare som direkt från juniorlaget inte direkt tar en plats i seniortruppen får "mogna" i andra lag och då i lägre serier å sen återkommer dom(typ Lindvall och Lindholm i årets trupp)...kanske eller förmodligen inte den enda klubben som gör så...å varför inte?

Åsså en annan sida...ni som går in på den sida där jag igentligen borde vara men inte vill vara på grund av självbevarelsedrift...varför fortsätter ni mata "nötterna" med enkronor? En del av er slår er nästan på bröstet när ni tvålat till dom med även i mina ögon solklara fakta å menar att ni nu äntligen fått tyst på dom...fast inte...då dom i regel bara börjar om med tjaffs inom 24 timmar...fan tänker bara på filmen Groundhog day då dom startar om.
Kommentera