Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1853999

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Möjlighet hade han så klart, vore han en idiot om han bytt ner sig? Ja det kan jag nog tycka :) Min enda poäng är att jag inte tycker Jocke L är en egen Skeåprodukt på något sätt hur man än räknar. Skeå, både som klubb, media (norran) och otroligt många av deras fans, bankar ju sig själv över bröstet med alla sina "egna" produkter, siffran 50 som de stoltserar mitt på isen är det senaste exemplet.
Jag håller med dig om att det är skitsnack...det är enbart därför det bemöts på det sätt som det gör.
Själv tycker jag att alla lag idag är köpeslag då spelare som t.ex. Janne Sandström med lokal anknytning (ej egen produkt) är en högst utdöende art tyvärr. Det är bara vänja sig eller ignorant fortsatt beskylla alla övriga lag för att vara köpeslag trots att man själv hejar på ett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: I princip håller jag med om allt...men till syvende och sist så kan man inte än att hålla på ”sitt” lag...vissa saker som händer i det lag man håller på kan man hur mycket man än vill inte ändra på..typ bara att gilla läget hur pinsamt det än är. För byta lag finns inte en chans i h-vete man gör...har mött bra många Umebor med diverse Skellefte attiraljer på sig som sagt att man ”bytt” lag från löven till Skellefte...för att man vill ju ändå hålla på ett elitserielag. Fan i helvete vad jag dömt ut dessa snubbar...idiotförklarat dessa med att man ALDRIG byter lag...hur mycket på dekis dom än är.
Kommentera