Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1854002

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: I princip håller jag med om allt...men till syvende och sist så kan man inte än att hålla på ”sitt” lag...vissa saker som händer i det lag man håller på kan man hur mycket man än vill inte ändra på..typ bara att gilla läget hur pinsamt det än är. För byta lag finns inte en chans i h-vete man gör...har mött bra många Umebor med diverse Skellefte attiraljer på sig som sagt att man ”bytt” lag från löven till Skellefte...för att man vill ju ändå hålla på ett elitserielag. Fan i helvete vad jag dömt ut dessa snubbar...idiotförklarat dessa med att man ALDRIG byter lag...hur mycket på dekis dom än är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Ja, herregud! Om detta vore facebook hade jag skapat ett par fakekonton bara för att gilla ditt inlägg mer än en gång :)
Även om Luleå skulle halka ner i div 17 så skulle det ändå, som alltid, vara laget i mitt hjärta. Intresset skulle säkert avta lite, jag kanske till och med skulle heja lite smått på något annat SHL-lag som spelar en hockey jag gillar under vår frånvaro bara för att få lite SHL-känning men aldrig i livet att jag öppet skulle medge det. Det skulle så klart aldrig heller bli samma sak eller känslomässiga engagement, varken i mot- eller medgångar. Fans som byter favoritlag är bland de värsta människor som finns. Förvånansvärt ofta så är det till just lagen som är starka för stunden som får nya fans dessutom, hur många nya Karlskrona- eller Röglefans har du stött på nyligt? :)
Kommentera