Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1856303

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca:
Måste säga att jag respekterar lag som hittar en annan väg än den givna, exv Per Kent. Han inser att han har andra förutsättningar än andra och hittar en annan väg, önskar min klubb agerat så. Inte bokstavligen genom 10 lån då men på något sätt hittar man en väg men lite list. Kanske skulle SHL agera så i förhållande till andra NHL/KHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov:
Håller med dig till en viss gräns, men det sätt han (Pär K) jobbar på främjar knappast klubben som i detta fall inte är Asplöven som låg lite taskigt till geografiskt, nu är det Oskarshamn med ett visst annat tryck om man ser till spelar antal mm..
Men som tex. Pantern tydligen ha gjort, "bluffat" med räkenskaperna som de lämnat in är väll att ha passerat gränsen av det tillåtna!! eller?? ;-D Var nog lite mer än "list" som låg bakom det, men jag kan ha fel... ;-) Hur som helst så ska det bli sjukt intressant hur de ska klara av det i April igen, dom (licensnämnden) lär nog vara mer vaksam över vad de godkänner denna gång för Pantern var ju ute ur HA under ett par veckor!!
Kommentera