Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1862902

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Ja, det vete fan om det borde bli vinst mot Röglarna. De är visserligen enklare att tampas med hemma än borta i Ängelholm men sedan Abbottarna tog över har de ju vaknat rejält och min bedömning är att de för närvarande tillhör seriens starkaste lag, kanske tillsammans med Pölsan och överlägsna Läjkers.

Håller helt med om att Luleå blandat och gett på senare tid. Botteninsatser varavade med - inte starka insatser men snarare kämpainsatser för bra har Luleå INTE varit när så viktiga spelare saknats.

Trevligt att se är att idag går Olle in i spelet igen. Det innebär förstås att förstalinan där han kompletteras av Kovacs och Harju blir mycket starkare. Men ännu mer viktigt är att vårt PP - som varit fruktansvärt uselt under Olles frånvaro - har möjlighet att lyfta igen.

Min främsta förhoppning inför varje match är att se Patrick Cehlin i laguppställningen igen och speciellt mot hans förra lag Röglarna, eftersom han varit som allra bäst mot dem.

Men han saknas fortfarande. Så också Hishon. Och landslagsjanne.

Men Olles återkomst borgar för att det finns chans att Luleå kan prestera bättre än på länge idag.

Men räcker de mot Röglare i tokform? Som har legat avhängda sist i tabellen men nyss passerade Kronan och har häng på Morsan och Öret; två lag som Röglarna helt säkert passerar närmaste veckorna.

Nej, jag är tveksam. Preliminärt gissar jag att Röglarna vinner, även om jag tror att Luleå har lite chans ändå. Speciellt om PP levererar när nu Olle tar kommandot. Över Kapten Olles Kompani:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jo, Olaussons och Cehlins frånvaro har märkts....men Hishons nej. Och Jannes till en viss del. Hans släkting den unge Lundqvist tycker jag har varit strålande, visst lite valpig och kanske lite svag i egen zon än i närkamper, men mkt bra spelförståelse och bidrar till anfallet och kastar inte bort puckar typ Själin. Så vet inte om Lundqvist vs Janne är en minusaffär, men när Janne kommer tillbaka bör väl Själin bänkas och Lundqvist spela om Bulan har lite fingertoppskänsla så då blir det ett pluss i försvaret.
Hade dock gärna sett att Luleå värvat in en stark defensiv back som rensar framför eget mål...läge för Nagander igen som orättvist skeppades bort senast han var här :-) ??
Kommentera