Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1865177

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Jo, du har nog rätt men iofs har Rydahl givits de chanser han givits eller inte givits, beroende på vad Bulan i övrigt haft i truppen utan att helt kunnat påverka det själv. Det kan ju innebära att Bulan sett sig nödgad prioritera att köra vissa spelare för att sedan droppa dem. När så sker är det möjligt att det finns en plats för Rydahl.

Övergripande är väl Rydahl en tuff och fysisk spelare som mycket väl kan vara produktiv också men där han behöver få chans med rätt kamrater för att det ska visa sig. Hos oss har han ju mest fått brunka. Han är ju fortfarande ung och kan säkert tänkas ta ett steg till och bli riktigt bra.

Är övertygad om att går han till MooDoo blir han en förstärkning och får han position i bästa linor kan det hända att han får ett riktigt genombrott på seniornivå. Skulle Bulan kört Rydahl-Olle-Cehlin hade det genombrottet kanske/troligen blivit i Luleå.

Men troligtvis har du rätt. Man har inte sett så mycket av Rydahl alltså men emellanåt har han gjort fina insatser och imponerat.

Mest imponerad blev jag faktiskt av att han stod upp emot en av Bibicarna och inte alls förlorade den kampen:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Tackar, vill ni inte ha honom plockar vi gärna honom på era rapporter:) det är rätt sköt att ha 1-2 spelare i laget med lite tyngd, förhoppningsvis är hans 95 inte bara luft. Har de dessutom offensiv potential så kan det bli riktigt bra. Det fö klart att två spelare från KB65 valt ert HG. Philip Eriksen och Andreas Nilsson. Backen där var med i U16-landslaget.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så fortsatt bevakning av SDHL där vi idag i returmatcherna fick precis samma resultat som igår

• Luleå tog alla tre pinnarna av Damgårn, precis som igår
• Dampungen tappade två pinnar mot DaMooDoo, precis som igår

och därför drar Luleå ifrån i serietoppen, se rykande färsk tabell nedan.

Luleå-Djurgårn stod 1-1 med sex minuter kvar men då gav våra stenhårda damer järnet och vann med 3-1.

DaMooDoo hade 2-1 med två min kvar men Dampungen kvittrade då i PP. I förlängningen åkte Dampungen på en utvisning och då behövde DaMooDoo bara en halv minut PP för att avgöra till 3-2.

Vi är nu alltså tre poäng före Dampungen och då har vi dessutom två matcher mindre spelade vilket innebär att försprånget i praktiken är bortåt hela nio poäng nu.

Och Dampungen har bara sex matcher kvar att spela, dvs de måste i princip ta 1,5 poäng MER än Luleå i varje match nu.

Det går ju inte.

Luleå har hittills under serien (borträknat de fyra matcherna mot Dampungen som vi spelat klart mot) tagit hela 69 av 72 poäng.

Luleå Hockey är alltså i praktiken seriesegrare redan nu och vinner därmed serien för tredje året i rad:-)

Man blir glad.
Kommentera