Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1865315

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: He he. Luleås hockeydamer är för tuffa för Damgårdarna?

Vi får väl hoppas att det inte handlar om Checking from behind + Illegal equipment + Holding the stick + Butt ending + High sticking + Spearing utan bara en Handling the puck with the hands där hanteringen av puckarna lett till en s k bröstvärmare med risk för brännskada av damgårdarnavårtgårdarna.

Tur att hockeydamerna slipper möta Fläskberget. Att utsättas för en bowling-diving av >100 kg fläskberg önskar man vare sig man eller kvinna, vän eller fiende, spelare eller zebra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Inte bara Luleås hockeydamer utan även Brynäs Hockeykillar är tydligen alldeles för hårda verkar det som :)
Nedanstående är Djurgårdens egna ord som åter igen trycker på att motståndare ska stängas av, följt av Sannys åsikt om det.

Dif: "I situationen precis innan den anmälda händelsen tvingas Linus Hultström motta två fula crosscheckingar av Johan Alcén i bålens utsida som är oskyddad. Hänsyn måste tas till hela händelseförloppet inklusive Alcéns crosscheckingar mot Hultström samt Hultströms knä mot Alcéns huvud. Låt udda vara jämt. Således är vår uppfattning att antingen ska även Alcéns vårdslösa spel anmälas till disciplinnämnden och bedömas därefter eller så ska Linus Hultström frias för sin händelse såsom domaren valde att göra på isen.”

Sanny: Jag tror på riktigt att det här är det märkligaste och dummaste försvarstal jag någonsin läst till Disciplinnämnden och det har blivit en del genom åren.
Johan Alcéns crosscheckingar? Det är sådant som sker flertalet gånger under match och om de skulle straffas av en Disciplinnämnd så har de förmodligen 40-50 avstängningar per omgång. När man dessutom medger att Hultström tilltag var i frustration och ren hämnd ska man vara nöjd att avstängningen stannade vid tre matcher.

bloggar.expressen.se/sannylindstrom/2018/01/22/lange-sedan-jag-laste-nagot-sa-dumt/
Kommentera