Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1880018

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Johannes Hedberg: Instämmer, håller Luleå som det mest sympatiska, ärliga och sjyssta laget av övriga i SHL. Och det gäller även deras fans (iaf de som finns här på HS....).
När vi tog 3 segrar i seriespelet var Bulan Boys under isen och vi hade vår bästa streak av matcher. Jämn match i sista däruppe, dom vann knappt men rättvist. Kunde lika gärna gått deras väg igår, så det där med bogeyteam är nog i realiteten lite överdrivet. Har dock inget emot att dom har gett oss den stämpeln, mkt avgörs ju som bekant där avståndet är ca 5 cm. Dvs avståndet mellan ögonen....👊😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Huge: Jag hoppas å det grövsta att din inställning till det "sympatiska, ärliga och sjyssta" Lule har ändrats tills på fredag. Nu gäller samma regler som er s.k lagkapten yttrade inför gårdagens match. Det ska smälla och handleder ska knäckas på Pölsan.

Bara det att vi får beröm för att vara "sjyssta" efter en slutspelsmatch bör fungera som en alarmsignal i elfte timmen. Maken till blekare match har jag nog aldrig sett Luleå prestera i ett slutspel. Bulan måste få våra spelare att brinna imorgon.
Kommentera