Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914842

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Men vilket satans jävla äckligt pisslag Frölunda är!!!! Är vi uppe i fyra eller fem skadade spelare efter att vi förnedrat dem i våra två matcher? Den första som de vann är 1 av 100 med tanke på hur totalt utspelade de blev och idag var JG mänsklig och då blev det direkt och fruktansvärt rättvist utklassningssiffror.
Jävla talanglöst och fult spelande Brunkarlunda denna säsong.
Mike F kallade Luleå för brunkarlag senast men verkar vettig nog att hålla sig härifrån ikväll då hans eget lag knappt hade en farlighet och åter igen skadade en massa motspelare då deras egen skicklighet är lika med noll denna säsong. Jag har tidigare säsonger ansett Frölunda och Djurgården som de roligaste motståndarna att möta, men får motvilligt byta ut Frölunda mot Skellefteå framöver. Bortsett från Wingerli, Jimmie Jump och high sticking och alla filmningar så spelar de en otroligt mycket renare hockey än äckellunda gör denna säsong...trots att jag anser att Skeå spelar en av den fulaste hockeyn i SHL.

Ändå skönt att vi förnedrade fiskrensarna med hela FEM av våra spelare frånvarande från de två första linorna, nämligen Lundeström, Cehlin, Olausson, Einar och Farley.

Yuäk äckligt dyrköpt seger över ett jäkla talanglöst och fulspelande Fusklunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja man blir verkligen äcklad över sillstryparnas brutala och talanglösa hockey. Fortsätter dom på detta vis vinner dom serien eftersom alla andra lag måste slänga in 10 juniorer för att ersätta skador (skaik köper in dock). Fåse nu om äckelnämnden och situationsrummet agerar eller om dom som vanligt blundar eftersom dom verkar ha en agenda alternativ är inkompetenta idioter.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, ett heroiskt kämpande Luleå kör på trots att vi tappar spelare till höger och vänster.

Men vi har en grund - i form av att Bulans hockey fått en dryg säsong på sig nu - som innebär att vi kan plocka pinnar ändå.

Och Bulan plockar in lulejunis efter lulejunis, trots att NHL snor dem i först draftrundan gång på gång.

En liiiite annan stil än i Apan, där de kastar in köpespelare efter köpespelare...
Kommentera