Luleå HF

115715 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1915262

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Att tabloiderna saknar hockeyjournalister vet vi alla och när de framställer sådana som Ros, Wennerstig och Nys-ström som "experter" förstår man hur illa det ligger till.

Nys-ström är ibland så extremt illa ute att man undrar vad som är fel på karln. Ingen har väl glömt hur han saboterade svensk damhockey genom att förklara att "visserligen är jag polare med Porkabork, men att vi badar bastu tillsammans har ingenting att göra med att jag anser att han ska få fortsätta förstöra damkronorna".

Jahaja. Och nu kommer Nys-ström ut ur garderoben på ett sådant sätt att man undrar på hur nykter han kan ha varit när han skrev följande: "Är det verkligen så farligt att filma?" och diskuterar Apan Berglunds fula fläskis med orden "Är en filmning fulare en än armbåge i ansiktet"?

Harrejavvlar, Nys-ström, att du inte hade så mycket koll på hockey visste vi ju, men nu slår du rekord.

Du går alltså och försvarar Berglunds fula och fuskiga filmning med frågan "är en fläskis fulare än en jocke"?

Är du helt vilse i kolan?

Hade du haft någon koll skulle du vetat att Apan satt i system att utdela såväl jockar som fläskisar och att svensk elithockey för närvarande är drabbad av en illavarslande belägenhet i form av att CryBerts två bastukompisar swikegård och sanny jäv-utnyttjar sin position på SeMer till att skrämma zebror och situationsrum till att låta Apans fulspel gå ostraffat.

Fyfan!
Kommentera