Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1915322

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Malmö plockar torpet som haft 73% räddningar efter första och ger spaden till Alsenfelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag är fascinerad av att se hur alla unga junisar som Bulan lyft in pga av alla skador kör järnet och att döma av denna match är de alla SHL-reday.

Tänk att vi plockat in alla dessa som har många år som junisar kvar men de inte bara försvarar sin plats på isen utan t o m hör till de dominerande. "Fjärdelinan" uppfattade man mest som alibi och att vi skulle köra hårt på de tre första linorna, men grejen är den att ungdomarna går in och kör så att malmö inte hinner med.

Att räkna upp ungdomarna Filip Gustavsson, Isac Lundeström, Einar Emanuelsson, Nils Lundkvist, Carl Mattson, och nu Noel "The Gun" Gunler...

Man är tacksam.

En relativt jämn andra period där tunga Malmö tar i allt mer men de tappra 300 står emot. 3-1 och en period kvar i denna match där hjältar föds.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Förbannat också!

Det är - inte oväntat - värsta anti-Luleå-zebrorna, de båda aprunkarna Björk-Öhlund - som "dömer" och nu visar de helt felaktigt ut Emil Larsson sedan Komarek inte haft koll på egna rör vid sargen.

Den tredje aprunkaren sitter i kommentatorsbåset och blir överlycklig när Malmö helt sjukt får spela PP.

Konstigt nog har Malmö Komarek att styra PP. Visserligen är han Luleåutbildad, men att styra PP trodde vi väl inte att han hade kapacitet till. Malmö når i alla fall till en puck i stolpe, men Luleå lyckas ta boxen tiden ut.

Nio minuter kvar av andra perioden och fortfarande 3-1 för de tappra 300 spartanerna mot miljoner av Percys perser.
Kommentera