Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1915334

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag är fascinerad av att se hur alla unga junisar som Bulan lyft in pga av alla skador kör järnet och att döma av denna match är de alla SHL-reday.

Tänk att vi plockat in alla dessa som har många år som junisar kvar men de inte bara försvarar sin plats på isen utan t o m hör till de dominerande. "Fjärdelinan" uppfattade man mest som alibi och att vi skulle köra hårt på de tre första linorna, men grejen är den att ungdomarna går in och kör så att malmö inte hinner med.

Att räkna upp ungdomarna Filip Gustavsson, Isac Lundeström, Einar Emanuelsson, Nils Lundkvist, Carl Mattson, och nu Noel "The Gun" Gunler...

Man är tacksam.

En relativt jämn andra period där tunga Malmö tar i allt mer men de tappra 300 står emot. 3-1 och en period kvar i denna match där hjältar föds.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
7 minuter kvar av tredje, fortfarande 3-1.

De är långt i från klart. Malmö är väl kända för att komma och bli allt starkare ju längre matcherna pågår.

Men än så länge suveränt försvarsspel av Luleå som inte tillåter Malmö att komma in centralt med kraft som de vill. Och för övrigt jagar våra unga spelare malmöiterna inte bara efter sargerna i vår zon utan hela tiden också djupt in i malmös zon när de fått puck och skåningarna får aldrig en lugn sekund.

Det ser lika övertygande ut som när Rönkenhockeyn var ny i Luleå och efter de första minst sagt tveksamma insatserna av Luleå i SHL i år har det visat sig att Bulans andra säsong blir så lyckad som man hoppats och alla i vårt lag vet hur man spelar Bulanhockey - även de som kommer direkt från junislaget och har 2-3-4 år på sig innan de ska kunna lira seniorhockey, igen-kligen.

Man kan aldrig räkna bort Malmö (en typisk utveckling är att de sätter 3-2 snart och sedan 3-3 innan hesa fredrik följt av 3-4 i OT), men just nu ser det bra ut för våra hjältar. KÄMPA!
Kommentera