Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1918301

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite småtrött match av Luleå ikväll tycker jag... men jag tar de tre poängen trots ett försvarsspel som lämnade mycket att önska ikväll. Det kändes som att efter 0-3 fokuserade vi bara på att sportsligt hålla Timrå på ungefär samma målmässiga avstånd. Winge gjorde som vanligt sitt bästa (sämsta?!) för att hitta utvisningar på Luleå och blunda för alla hakningar och slashingar från motståndarlaget. Winge är utan tvekan SHL:s överlägset sämsta domare nu när den tidigare titelhållaren vid namn höjdhopparen är för fet för ett fuc...jag menar SHL-match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Vi gör en bra bortamatch vad det gäller presspelet och skridskoåkning...tycker Luleå var riktigt bra i anfallszon denna match och jag tycker Timrå helt enkelt inte hängde med i svängarna.
Men håller fullständigt med att försvarsspelet såg mindre bra ut. Luleå tappar gång på gång markeringar på Timråiter fastän de är mindre antal man med i anfall än vad vi har i försvaret, ibland var det t.om fyra Luleåspelare med hem och bara två Timråiter, ändå hade de ofta en spelare fri....deras 2-5 mål är en riktig bjudning av vårt försvar. Samt att vi tyvärr bjuder Timrå på många lägen ur ingenstans som de dessbättre inte utnyttjar.
Sen att domarna lyckas hitta så många utvisningsminuter på oss är ett stort skämt. Engsunds tvåa på slutet är billig, Timråiten vänder ryggen till Engsund precis när han sätter in tacklingen fastän han vet att den kommer. Ska inte vara en tvåa...Farleys tilltag säger jag mindre om, såg ut som en halvjocke.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Bra summeringen av matchen.

Avstängning på Farley? Hur länge tro?

Engsund?
Kommentera