Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1918333

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Vi gör en bra bortamatch vad det gäller presspelet och skridskoåkning...tycker Luleå var riktigt bra i anfallszon denna match och jag tycker Timrå helt enkelt inte hängde med i svängarna.
Men håller fullständigt med att försvarsspelet såg mindre bra ut. Luleå tappar gång på gång markeringar på Timråiter fastän de är mindre antal man med i anfall än vad vi har i försvaret, ibland var det t.om fyra Luleåspelare med hem och bara två Timråiter, ändå hade de ofta en spelare fri....deras 2-5 mål är en riktig bjudning av vårt försvar. Samt att vi tyvärr bjuder Timrå på många lägen ur ingenstans som de dessbättre inte utnyttjar.
Sen att domarna lyckas hitta så många utvisningsminuter på oss är ett stort skämt. Engsunds tvåa på slutet är billig, Timråiten vänder ryggen till Engsund precis när han sätter in tacklingen fastän han vet att den kommer. Ska inte vara en tvåa...Farleys tilltag säger jag mindre om, såg ut som en halvjocke.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jepp, du har så klart rätt i att intensiteten och presspelet funkade väldigt bra. Blir bara lite frustrerad när de klantade sig så mycket defensivt. Sondell var tillbaka i sina gamla synder och jag tappade räkningen på hur många lägen han ensamt och generöst bjöd Timråspelarna på.

Jag tror på ytterligare en ganska enkel trepoängare för Luleå imorgon, för trots segern så verkade varken tränarna eller spelarna speciellt nöjd med spelet, plus att de lär knappast ha träningsvärk efter den hyfsat enkla bortsopningen av nykomlingarna senast :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
{M.Lemiux och Daddeh}: Hmm, låter lite som försäsong där Timrå inte hann med när Luleå drog upp till SHL-tempo, men samtidigt som att intenisva Timråiter emellanåt öste på och öste på men fick inte utdelning. Tydligen har de innan matchen mot Luleå vunnit allt hemma och det var väl våra snabba mål till 0-2 som tog musten ur dem?!

Vi möts ju i Delfinen igen, i morgon, och det skulle inte förvåna mig om Timrå då kör motsatt resultat genom att i sin tur peta in typiska Timråmål varpå vi tappar kraft.

Det blir en svår match! Svår och oviss.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Timråiten knuffade med sin klubba mot Farley först, då skulle Farley stöta emot och då skedde det som sker ibland nämligen att klubban kommer upp lite högt och glider upp mot halsen. Jag tror det absolut inte var meningen, sen blev resultatet fult inget snack om den saken!

Och där har vi också orsaken till att det inte är ens en halvjocke. En jocke (eller jockeliknande aktioner) måste innehålla ett högt mått av medvetenhet för att kvalificeras som det. Således, det är enbart när man med flit (och gärna från blinside) våldar in del av klubba i ansikte, eller i angränsande områden, som det är en äkta jockian.
Kommentera