Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1919860

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jag håller med dig totalt. Mattsson känns absolut inte som en Noel Gunler-typ utan mer en väldigt lagnyttig spelare som om något år kommer göra 20-25 poäng per säsong och bidra med hårt jobb över hela banan.
Även riktigt jäkla kul att se att våran nyblivna kapten mer och mer börja leva upp till sin hype. Åter igen en riktigt bra jäkla match och jag är överförtjust över hur otroligt bra han hanterar all sin istid. Jag som sällan följer andra ligor eller tre kronor hade dålig koll på honom, men han är verkligen svinbra och jag skrattade när P"o"das i CMore-intervjun efter förlusten sa att han inte skulle byta ut Jimmie Jump mot någon annan SHL-kapten xD
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Appselut! Erik är Kung på isen och det är så jäkla kul att ha en så stabil back som vinner i stort sett alla situationer. Det var länge sedan vi hade sådan back och jävligt tryggt med en sådan pappa i laget.

Men även de andra backarna har växt. Helt sagolikt hur Engsund utvecklats så bra, det trodde man aldrig. Måste vara den friska luften i Norr. Jalvanti defensiva säkerheten själv. Börjar lossna för Sellgren. Nils lite tyngre säsonginledning men han kommer.Och sedan ska väl Sondell säkra upp sig också hoppas jag.

Skönt för alla dessa har Erik; bara att se på, njuta och lära sig.
Kommentera