Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1919869

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Appselut! Erik är Kung på isen och det är så jäkla kul att ha en så stabil back som vinner i stort sett alla situationer. Det var länge sedan vi hade sådan back och jävligt tryggt med en sådan pappa i laget.

Men även de andra backarna har växt. Helt sagolikt hur Engsund utvecklats så bra, det trodde man aldrig. Måste vara den friska luften i Norr. Jalvanti defensiva säkerheten själv. Börjar lossna för Sellgren. Nils lite tyngre säsonginledning men han kommer.Och sedan ska väl Sondell säkra upp sig också hoppas jag.

Skönt för alla dessa har Erik; bara att se på, njuta och lära sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag kan bara hålla med. Engsund är en av mina absoluta favoritspelare. Älskar hur han nästan alltid tacklar omkull motståndarna direkt de kommer in i våran zon så de inte kan delta i spelet innan de långsamt rest sig upp efter all tappad luft och pucken redan är vunnen :)
Jag är fortfarande skeptisk till Sondell som jag tycker blandar och ger alldeles för mycket men då han är bra är han riktigt bra. Nisse tycker jag också tappat lite jämfört med föregående säsong, men han är så pass ung att man har lite mer överseende med det då han har sån talang.
Tänk vilken mardröm om man hade två talanglösa tjockisar som Alm och Granberg i laget...som det ser ut just nu skulle jag inte ens byta ut Styrman mot en av dem. Han är faktiskt bättre än jag förväntat mig.
Kommentera