Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944068

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att gallimatiasen på apsidan slår nya rekord, eftersom därvarande monstrum inte har underlag för att förklara Apan som bästigast och därför ägnar sig åt förföljelse av en specifik lulespelare.

När det gäller lulespelaren är det en person som i ytterst svåra personliga omständigheter kom till Luleå under förhoppning att han där skulle kunna hitta sig själv och sin hockey. Det har gått imponerande bra och han och klubben är att gratulera trots att monstrumen nu pekar ut honom för en smärre trafikförseelse, vi får se hur det landar.

Det här kan på intet sätt jämföras med en parasiterande köpeklubb 12 mil söderut som sedan ett decennium satt i system att stjäla andra klubbars talanger genom att i lönndom kontakta små pojkar ända ned i 12-13-årsåldern för att pyskologiskt bearbeta dessa med sitt "komse, komse...".

Som vi vet har de lyckats lura till sig många knappt könsmogna pojkar på detta vis och senare presenterat dessa som "egna produkter från blygden"; illustrerande hur bästigast klubbens tränare är.

Avigsidan är förstås att när man går ned i åldrarna såpass och lurar till sig små pojkar som förleds att lämna familj och omgivning för att ensamma flytta 30-50 mil hemifrån och därför bli starkt beroende av närmaste omgivning... då tar man på sig ett föräldraansvar för att den unge pojken ska uppfostras och utvecklas till en bra människa på alla sätt. Och inte bara till en bra hockeyspelare, annars slängs man på soptippen.

Och när samma klubb så illa skött sitt uppdrag att Skolinspektionen blir tvungna att bestraffa klubbens hockeygymnasium för kränkande särbehandling - utförd av pojkens lärare vilka är anställda tränare i klubben - varpå klubben vägrar lyssna och förklarar att "vi ska göra samma sak igen" ända till dess att Slolinspektionen belutar att flytta hela hockeygymmet till en fungerande skola/klubb tio mil söderut... ja, då får den klubben räkna med att ha ögonen på sig.

När de då lurat till sig en ung pojke som de lokalt döper till supertalangen och denne inom några veckor först blir tagen av polisen och satt i fyllecell och bötfälls efter att ha vevat runt med armar och arsle på lokal på schtaan och därefter stängs av och bötfälls efter att ha försökt orsaka hjärnskada på en motståndare på isen... varpå klubben helt naturligt tillfrågas om hur de ska hantera detta men bara låter en representant (som brukar hota journalister med värdegrunnnnnnd om de skriver något han inte gillar) förklara att "vi har vidtagit åtgärder" och - likt bosse "Hon har uttryckt intresse för ett annat uppdrag" ringholm " - upprepa samma svar på vilken fråga som än ställdes? ( -Vad ska ni äta till middag? -Vi har vidtagit åtgärder...).

Men det enda som framkommer är att nämnde supertalang fick stå över en CHL-match mot ett norskt lag.

Då är det inte speciellt konstigt att denne klubbs hantering ifrågasätts. Det gäller alltså inte supertalangen själv - utan det klubb som lovat ta ansvar för hans utveckling såväl på hockeyis som till en fungerande vuxen människa.

Enklast är väl att fråga supertalangens far och mor om hur de tycker att klubben skött sitt uppdrag...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Final i Champions Hockey League och nu har vi tack-och-lov blivit av med sådana där skitlag - som snackat ned turneringen i åratal och därför spelar slutspel hemma inför helt tomma läktare. Som de dessutom ljuger om, och påstår att de hade 1500 som tittade på, fastän alla med egna ögon kunde se att de enda som såg på spelet var båda lagen i sina bås, förutom sekretariat och de som var inbytta på isen. Men den klubben räknar ju tomma stolar som åskådare, förutsatt att kommunen dopingsponrat de biljetterna för att inte skämma ut sig med schtaans obefintliga hockeyintresse - när det gäller att se det egna köpelaget. Skönt att det där låtsaslaget som bara skämmer ut Sverige och turneringen nu eliminerats.

Fulunda spelar final om Europamästerskapet och gör det hemma i ett fullsatt Scandinavium!

Se och lär er, Apor.

Vi har snart spelat halva matchen och Fulunda leder med 2-0 mot motståndarna rödbullarna från München.

i talar ju två klubbar som kommer från städer där sparkbollen dominerar totalt men ändå kommer till final om Europamästerskapet i hockey och det är bara att imponeras.

Fulunda har ju tagit över som mest lyckade klubblag i Europamästerskapet, för Luleå Hockey som är klar tvåa. Nu har vi ju inte kvalificerat oss för vår egen turnering på några år, men till kommande säsong lär vi vara med:-) Men inte Apan, tack-och-lov.

Full fart i matchen, lag som ger järnet och inte är rädda för att gå in centralt till skillnad från köpelag med primadonnor - den här matchen skulle folket i schtaan velat se om den gått där.

Fulunda har förstås en fördel av att ha Luleutbildade JG med spaden eftersom han lirat i Europamästerskapen två säsonger med Luleå och nu fyra säsonger med Fulunda.
Kommentera