Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944107

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Final i Champions Hockey League och nu har vi tack-och-lov blivit av med sådana där skitlag - som snackat ned turneringen i åratal och därför spelar slutspel hemma inför helt tomma läktare. Som de dessutom ljuger om, och påstår att de hade 1500 som tittade på, fastän alla med egna ögon kunde se att de enda som såg på spelet var båda lagen i sina bås, förutom sekretariat och de som var inbytta på isen. Men den klubben räknar ju tomma stolar som åskådare, förutsatt att kommunen dopingsponrat de biljetterna för att inte skämma ut sig med schtaans obefintliga hockeyintresse - när det gäller att se det egna köpelaget. Skönt att det där låtsaslaget som bara skämmer ut Sverige och turneringen nu eliminerats.

Fulunda spelar final om Europamästerskapet och gör det hemma i ett fullsatt Scandinavium!

Se och lär er, Apor.

Vi har snart spelat halva matchen och Fulunda leder med 2-0 mot motståndarna rödbullarna från München.

i talar ju två klubbar som kommer från städer där sparkbollen dominerar totalt men ändå kommer till final om Europamästerskapet i hockey och det är bara att imponeras.

Fulunda har ju tagit över som mest lyckade klubblag i Europamästerskapet, för Luleå Hockey som är klar tvåa. Nu har vi ju inte kvalificerat oss för vår egen turnering på några år, men till kommande säsong lär vi vara med:-) Men inte Apan, tack-och-lov.

Full fart i matchen, lag som ger järnet och inte är rädda för att gå in centralt till skillnad från köpelag med primadonnor - den här matchen skulle folket i schtaan velat se om den gått där.

Fulunda har förstås en fördel av att ha Luleutbildade JG med spaden eftersom han lirat i Europamästerskapen två säsonger med Luleå och nu fyra säsonger med Fulunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
3-0 av Fulunda nu - samtliga tre mål i PP - och senaste tvåminuters på en rödbull som tacklar Rackshani i huvudet på ett sätt som ger 2 min men som hela Scandinavium plus kommentatorer kräver matchstraff på.

Själv tycker jag att det liknade den "tackling" som en Fulundaback satte in på Abbott i slutspel för några år sedan, med undantag för att attacken på Cam ABbott var med typ 5-10 ggr mer kraft; den blev ju helt ostraffad sedan Sanny förklarat att den måste godkännas.

Nu får München spela PP sedan en frölundait åkt på 2 min eftersom en rödbulle velat åka på honom bakifrån.

Jämförelserna mellan de två utvisningarna nyss haltar betänkligt... och nu hittar zebrorna (från Finland och Schweiz) ytterligare en billig på Fulunda, så det blir 5 mot 3 tio sek, och man undrar om Rödbullarna haft extra utgifter för matchen Domarnivån varierar i CHL, det får man erkänna.

Men Fulunda reder ut de två utvisningarna och vi har 3-0 efter två perioder.
Kommentera