Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944109

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
3-0 av Fulunda nu - samtliga tre mål i PP - och senaste tvåminuters på en rödbull som tacklar Rackshani i huvudet på ett sätt som ger 2 min men som hela Scandinavium plus kommentatorer kräver matchstraff på.

Själv tycker jag att det liknade den "tackling" som en Fulundaback satte in på Abbott i slutspel för några år sedan, med undantag för att attacken på Cam ABbott var med typ 5-10 ggr mer kraft; den blev ju helt ostraffad sedan Sanny förklarat att den måste godkännas.

Nu får München spela PP sedan en frölundait åkt på 2 min eftersom en rödbulle velat åka på honom bakifrån.

Jämförelserna mellan de två utvisningarna nyss haltar betänkligt... och nu hittar zebrorna (från Finland och Schweiz) ytterligare en billig på Fulunda, så det blir 5 mot 3 tio sek, och man undrar om Rödbullarna haft extra utgifter för matchen Domarnivån varierar i CHL, det får man erkänna.

Men Fulunda reder ut de två utvisningarna och vi har 3-0 efter två perioder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Här nedan ser vi en typisk bild av den massiva publik som fyller Apkraft Arena illustrerande att sektApan är apsanningsenlig när de år efter år förklarar att hockeyintresset lokalt är störst i landet och nya rekord sätts varje gång vid första "isträningen" - en lokal beteckning för fiskdammsfest.

Vi talar om en klubb som i åratal snackat skit om Europamästerskapet eftersom de är avundsjuka att lag, som satsat miljoner av egna medel, är delägare i turneringen, medan snål-Apan som alltid vägrar bidra, snikat sig till att få delta gratis varje gång.

Oh naturligtvis får de spela för tomma läktare när de har match i CHL. Vilket skämmer ut Sverige och mästerskapet.

I Scandinavium är det FULLSATT i kväll.

Skönt att Apan nu är på nedgång och med all sannolikhet inte kommer att smutsa ned vår turnering igen. De kan ta sina tomma läktare och lira mot Byske, Lejon och andra storheter och fortsätta att räkna tomma stolar som "publik" eftersom de lurat kommunen att pynta biljetterna.
Kommentera