Luleå HF

115690 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944115

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Här nedan ser vi en typisk bild av den massiva publik som fyller Apkraft Arena illustrerande att sektApan är apsanningsenlig när de år efter år förklarar att hockeyintresset lokalt är störst i landet och nya rekord sätts varje gång vid första "isträningen" - en lokal beteckning för fiskdammsfest.

Vi talar om en klubb som i åratal snackat skit om Europamästerskapet eftersom de är avundsjuka att lag, som satsat miljoner av egna medel, är delägare i turneringen, medan snål-Apan som alltid vägrar bidra, snikat sig till att få delta gratis varje gång.

Oh naturligtvis får de spela för tomma läktare när de har match i CHL. Vilket skämmer ut Sverige och mästerskapet.

I Scandinavium är det FULLSATT i kväll.

Skönt att Apan nu är på nedgång och med all sannolikhet inte kommer att smutsa ned vår turnering igen. De kan ta sina tomma läktare och lira mot Byske, Lejon och andra storheter och fortsätta att räkna tomma stolar som "publik" eftersom de lurat kommunen att pynta biljetterna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tre min kvar, fem mot fem, fortfarande 3-1...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nio minuter kvar och Rödbullen får PP, tar ut vakten.

Liten kamp framför Fulundamålet och efter avblåsning är fulingen psybbrytet där och slår ett slag i ansiktet på bullen Hager.

Varpå Hager släpper handsken och klipper in ett slag med knuten näven i fejset på ful-roselliolsen.

Kommentatorerna blir högröstade och kräver jätteutvisning på Hager som skäppte handske. Det tycker jag är löjligt. Det är fulroselli som är fulast och sätter igång allt och han är värd en rejäl smäll i plytet.

(som synes är jag sur på denne fulroselli och det är sedan han fult överföll guter i luleå som fortfarande två månader senare är borta för hjärnskakning, medan matchzebrorna inte tyckte det var så fult utan zebran Holm - t o m efter match när han kollat repriser - tycker att det ser ut som att Guter kom på att han skulle "luta huvudet mot sargen")

Nu får de 2 var, men Hager ytterligare 10 personligt och får alltså inte lira mer i tredje perioden.

Rödbullarna fortsätter utan vakt och sätter 3-1.

7 min kvar och rödbullarna trycker på för ett mål till...

Tyvärr för München sätter de en klubba i ansiktet på en fulunda och åker på en utvisning nu, vilket de inte behövde. Troligen hade de kollat på SHL-matcher som förberedelse och sett jocle utdela jockar utan att bli avblåst...
Kommentera