Luleå HF

92645 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1945920

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade:
Okej. Då är det min tur att "göra mig lustig"

Att snacka om minecraft när ni har skekraft som pumpar in mer miljoner än minecraft någonsin gjort eller kommer att göra

Att ni utvecklat talanger. Nix ni har köpt talanger via löften om spec pedagogisk hjälp på hockey gym, gratis bostad, m. m det är att köpa.

Sedan så är ni så jäkla snabba att kalla andra för köpelag trots att ni själva senaste året värvat i särklass mest av alla:
Sportchef, GM,Tommy S, Aaltonen, Olimb, Norén, Tim, Jensen, Armalis, Granberg + säkert någon fler som jag inte kommer på nu.
Köpeklubbarnas köpeklubb som bara skrapar ihop det som ramlat ut från den välfyllda kassakistan.

Men fortsätt pika du för att försöka vara rolig. Missunnsamheten lyser igenom i dina försök.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Oavsett vars i från spelaren kommer till föreningen spelare väl ingen roll? att komma till ett hockey gym för att utvecklas har varit en del av våran framgång dom senaste åren. och vi är väl inget mindre köpelag än nån annan? Alla klubbar köper spelare för att nå framgång men gör det på lite olika sätt.
Lule har varit grymt bra på hitta prisvärda guldkorn i allsvenskan och tyvärr för er så har vissa dragit så fort dom blommat ut på samma sätt som vi har tappat många.
Ingen av våra klubbar kan jämföra sig med klubbarna i storstäderna när det kommer till att kunna söka sponsorpengar utan ske-kraft hade vi inte varit där vi är nu och det tror jag alla skellefte supportrar vet
+1
Kommentera