Luleå HF

115824 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1965864

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, harrejavvlar, vilka förluster det blir efter Aplasses och Näsans fleråriga köpfester!

Om de släppt ut ryktet om 7-11 miljoner till ApPravda Norran är det säkert för att liiiite dämpa förvändningarna och ta loven av det som komma skall. Jag ger mig fan på att det blir mer. Ska vi tippa på runt 15 miljoner?

Och då ska man ta i beaktande att Apan i år fått 16 miljoner extra från SeMer - eftersom ersättningen höjts från 29 till 45 miljoner.

Vilket innebär att egentligen har Apan backat runt 30 MILJONER!

Om de åtminstone hade ett lag, ledare, tränare, spelare och resultat i SHL och slutspelet som motsvarade ett sådant gigantiskt slöseri.

Men det har de inte.

Apan har kollapsat på alla fronter.

Högmod går före fall.

Var god notera att under åren de fick gratismiljonerna av kommunen som "plus" slog sig Apledningen för bröstet och förklarade sig troliga mottagare av Nobels ekonomipris. Men vem är anvarig när det går åt helvete?

Ja, för två år sedan med rekordförlusten på 17,1 miljoner förklarade ApPea att allt var supportrarnas fel, eftersom de inte kommit på matcherna.

Vad säger han nu, vems fel är det? Naturligtvis skyller han på apsupportrarna igen "vi har sålt 4-500 årskort färre".

Finns det NÅGON som insett att ingen jävel vill se den ful-, fusk- och tjafsa efter varje avblåsning-skithockey som klubben serverar?

Hallå? HALLÅ?

Frågorna haglar men i Apsektens inre är det tomt. Bara någon enstaka, som klinkar på en banjo i hörnet. Övriga gamar rymmer fältet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: "Om de släppt ut ryktet om 7-11 miljoner till ApPravda Norran är det säkert för att liiiite dämpa förvändningarna och ta loven av det som komma skall. Jag ger mig fan på att det blir mer. Ska vi tippa på runt 15 miljoner?"

Exakt så tänkte jag med! Man har lärt sig deras "stil"....
Kommentera