Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1965842

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ha ha ha -30 miljoner på 3år, starkt jobbat!
I den takten är de bankrutt om knappt 4år så det är väl så länge vi tvingas ha Apan förorena vårt fina SHL.

4år det är väl så länge fiaskoJocke och Möller orkar släpa sig till A-hallen för att casha in miljonerna på kontot, sen är det över med Apan. Det efterlängtade derbyna mot Löven blir det sedan i 16 år som vanligt.

Noterar att proppskåpet har gått big time hos Yoda/Ossian.
Undras vad Apan och deras riktiga fans tycker om att han skämmer ut deras hjärtas förening?
Hade vi ett sådant troll i Luleå Hockey skulle hen varit rullad i tjära och fjädrar för länge sedan men Apfolket verkar inte bry sig om Apans väl och ve längre därav årets fiaskoresultat, ingen vill se skiten längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: "Noterar att proppskåpet har gått big time hos Yoda/Ossian."

Verkligen. Nu har han spridit sin hemliga wurm för dildos i veckor, och kombinerar det surr om en tragedi i den lilla orten Tysfjord vid norska Atlantkusten, drygt 600 km från Luleå Hockey.

Men ossianmonstrumet vill koppla ihop tragedin med Luleå Hockey och hur då? Därför att ett antal av dessa talar lulesamiska! När det gäller det samiska språket finns nio beskrivna varianter, snarast dialekter, och det som talas på område 4 nedan kallas lulesamiska eftersom det involverar folk boende i södra Gällivaretrakten, Jokkmokk etc där samerna hade uttrycket julelu, luleju och liknande för området där luleälven samt stora och lilla lulevatten var placerad. Utloppet för älven i bottenviken kallade de luleju.

Nå. Vad har allt detta med Luleå och Luleå Hockey att göra? Ingenting alls naturligtvis men i huvudet på någon som så saknar grepp om verkligheten som ossianmonstrumet kan han hitta på sådant.

En dåre, rätt och slätt.

Javisst. Vi tar fram fakta om Apan. Vi visar hur deras ekonmi faller sönder, vi visar hur de fyller laget med meningslösa men dyra primadonnor, vi visar bild på bild hur de fuskar, filmar och fulspelar. Det gör vi och det är relevant i hockeysammanhang.

Men galenskapen på Apsidan med dildos och lulesamiska - där har propparna brunnit sedan länge.

Jag skulle skämmas om det var lulesupportrar som uppträdde på det viset. Som jag skulle skämmas om det i vår klack fanns störst antal personer i landet avstängda för att ha levererat Heil-tecken. Något som också kännetecknar Apan tyvärr.

Travesterande Indris dotter från Johann Augusts Ett Drömspel får man förklara att

Det är synd om aporna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, harrejavvlar, vilka förluster det blir efter Aplasses och Näsans fleråriga köpfester!

Om de släppt ut ryktet om 7-11 miljoner till ApPravda Norran är det säkert för att liiiite dämpa förvändningarna och ta loven av det som komma skall. Jag ger mig fan på att det blir mer. Ska vi tippa på runt 15 miljoner?

Och då ska man ta i beaktande att Apan i år fått 16 miljoner extra från SeMer - eftersom ersättningen höjts från 29 till 45 miljoner.

Vilket innebär att egentligen har Apan backat runt 30 MILJONER!

Om de åtminstone hade ett lag, ledare, tränare, spelare och resultat i SHL och slutspelet som motsvarade ett sådant gigantiskt slöseri.

Men det har de inte.

Apan har kollapsat på alla fronter.

Högmod går före fall.

Var god notera att under åren de fick gratismiljonerna av kommunen som "plus" slog sig Apledningen för bröstet och förklarade sig troliga mottagare av Nobels ekonomipris. Men vem är anvarig när det går åt helvete?

Ja, för två år sedan med rekordförlusten på 17,1 miljoner förklarade ApPea att allt var supportrarnas fel, eftersom de inte kommit på matcherna.

Vad säger han nu, vems fel är det? Naturligtvis skyller han på apsupportrarna igen "vi har sålt 4-500 årskort färre".

Finns det NÅGON som insett att ingen jävel vill se den ful-, fusk- och tjafsa efter varje avblåsning-skithockey som klubben serverar?

Hallå? HALLÅ?

Frågorna haglar men i Apsektens inre är det tomt. Bara någon enstaka, som klinkar på en banjo i hörnet. Övriga gamar rymmer fältet.
Kommentera