Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1965871

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: "Noterar att proppskåpet har gått big time hos Yoda/Ossian."

Verkligen. Nu har han spridit sin hemliga wurm för dildos i veckor, och kombinerar det surr om en tragedi i den lilla orten Tysfjord vid norska Atlantkusten, drygt 600 km från Luleå Hockey.

Men ossianmonstrumet vill koppla ihop tragedin med Luleå Hockey och hur då? Därför att ett antal av dessa talar lulesamiska! När det gäller det samiska språket finns nio beskrivna varianter, snarast dialekter, och det som talas på område 4 nedan kallas lulesamiska eftersom det involverar folk boende i södra Gällivaretrakten, Jokkmokk etc där samerna hade uttrycket julelu, luleju och liknande för området där luleälven samt stora och lilla lulevatten var placerad. Utloppet för älven i bottenviken kallade de luleju.

Nå. Vad har allt detta med Luleå och Luleå Hockey att göra? Ingenting alls naturligtvis men i huvudet på någon som så saknar grepp om verkligheten som ossianmonstrumet kan han hitta på sådant.

En dåre, rätt och slätt.

Javisst. Vi tar fram fakta om Apan. Vi visar hur deras ekonmi faller sönder, vi visar hur de fyller laget med meningslösa men dyra primadonnor, vi visar bild på bild hur de fuskar, filmar och fulspelar. Det gör vi och det är relevant i hockeysammanhang.

Men galenskapen på Apsidan med dildos och lulesamiska - där har propparna brunnit sedan länge.

Jag skulle skämmas om det var lulesupportrar som uppträdde på det viset. Som jag skulle skämmas om det i vår klack fanns störst antal personer i landet avstängda för att ha levererat Heil-tecken. Något som också kännetecknar Apan tyvärr.

Travesterande Indris dotter från Johann Augusts Ett Drömspel får man förklara att

Det är synd om aporna.
Kommentera